5 hós kislányom tegnap is és ma is egész nap szopizott és most észrevettem, hogy eléggé be van horpadva a kutacsa. Baj lehet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 21:29
1/5 anonim válasza:
Tejcsi mellett adsz neki folyadékot? Tudom sokan ezért megköveznek, mert anyatej mellett nem kell folyadék én ezzel nem értek egyet. A folyadékhiánynál esik be a kutacs. Ha a babámnak be van horpadva, iszik pár korty vizet és utána helyre jön.
2/5 anonim válasza:
Az jelentheti azt is,hogy ki fog száradni a pici.Nagyon oda kell erre figyelni.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs elég tejed, azért van mellen egész nap a pici! Holnap reggel vidd le a gyerekorvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Kiszáradás jele lehet, de úgy tudom, fekve kell nézni, hogy be van-e horpadva, mert sok babának függőleges helyzetben mindig be van. Fő kérdés, hogy van-e elég pisis pelusa? Sztán szophatott még valamilyen növekedési ugrás, betegség, fog- vagy hasfájás, nyűgösség miatt is. De adhatsz is neki két szopi között egy kis vizet (cumiból vagy kanálból vagy gyógyszeres fecskendővel, ahogy elfogadja), abból baj nem lehet.
5/5 anonim válasza:
Szia! Biztos engem is megköveznek de az első válaszolóval értek egyet. Nekem volt rendesen tejem és szopizott is elég gyakran a kisfiam de volt, hogy csak akkor hagyta abba az üvöltést ha adtam neki pár korty vizet. Ergo szomjas volt. A kiszáradás jele lehet ha be van horpadva de én is úgy tudom, hogy fekve kell nézni mert függőleges állásban normális, hogy behorpad egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!