Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hideg a lába minden...

Miért hideg a lába minden séta után? Ennyi réteg nem elég?

Figyelt kérdés

Ezek voltak fél éves fiamon: body, harisnya, zokni, rugdalózó, egy nagyon meleg overál, amihez tarozik egy külön vastag lábra való bundacipő + babakocsiban vastag pléd duplán, plussz a babakocsi lábzsákja.

Ma 50 percet voltunk kint, most jöttünk meg, szikrázó napsütés van, és napon bőven plussz fok, ennek ellenére jéghidegek a lábikói. Mit adjak még rá szerintetek?

2010. febr. 1. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A harisnya + zokni + rugdalózó teljesen értelmetlen egymáson, pont azért, amit az előbb írtam
2010. febr. 1. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Dehogynem :)

Az enyémnek effektív a lábfején csak harisnya, zokni, mamusz és pléd van.

Míg a tiédnek: harisnya, zokni, lábfejes rugi(?), bundacipő, vastag pléd duplán, lábzsák.

Ez kb. olyan, mint, amikor anno (jaj, de régen volt) az acélbetétes bakancsba egy vékony zoknit vettem, sokkal melegebb volt a lábamnak, mint amikor dupla zoknit és harisnyát. Ugyanis a legjobb szigetelő a levegő.

De az is lehet a gond, hogy szorosan van rajta a pléd, lábzsák és még azt a kicsi lábmozgást sem tudja, amit egyébként szokott.

2010. febr. 1. 15:26
 13/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Leírom,hogy én mit adok a 10 hónapos lányomra!

Hosszú ujjú body,harisnya,zokni,vékonyabb melegítő,pulcsi,termobéléses overál,és az overál cipője!

Takaróval betakarom a babakocsiban!

Nem szokott hideg lenni a lába,max.,ha kinn is nagyon hideg van!

Nálunk inkább a keze a jégcsap,de ahogy írták már,a vérkeringésük még nem olyan gyors,mint nekünk!

Érdekes,én viszont akármennyi és akármilyen vastag zoknit,harisnyát cipőt veszek,mindig hideg a lábam,pedig én megyek,nem is keveset!

Még a lakásban is hideg,éjjel zokniban alszom!:-)

2010. febr. 1. 15:36
 14/21 A kérdező kommentje:

Akkor ha rendszeresen hideg a láb, az még nem jelenti azt, hogy biztosan felfázik? Mert ha a keze hideg, az nem izgat, csak hát alulról lehet ugye felfázni, ezért ijedtem meg.

Azért gondoltam, hogy jó a sok réteg, mert mindenhol azt hallani, hogy rétegesen öltözzünk, öltöztessünk. Meg nekem szokott segíteni két zokni, ha fázik a lábam.

2010. febr. 1. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:

na, lehet megkövezni. :-) én lányomon ez van:

harisnya zokni overál SLUSSZ!

és sosem volt még hideg a lába, mindig fogdosom vadul mikor hazaérünk, de kukk meleg... (babakocsiban ülős még, nem jár)

2010. febr. 1. 15:47
 16/21 anonim ***** válasza:

15:47 vagyok. mármint alul...

felül: body-hosszúujjú póló és az overál . És mikor levetkőztetem "árad" a meleg a testéből :D

2010. febr. 1. 15:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Miért kellene megkövezni, ezzel számomra Te is csak azt bizonyítod, hogy ez alkati kérdés. Én volt hogy harisnyát nem adtam rá, csak zokni, rugi és az elején leírtak, persze így is tök hideg volt a lábija.
2010. febr. 1. 15:50
 18/21 anonim ***** válasza:
a megkövezés inkább csak viccesen volt ott. azért is volt utána :-)
2010. febr. 1. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Ennyi ruhában nem létezik, hogy fázik a kisfiad.

Mi így vagyunk kint ilyen hidegben: body, póló, naci, pulcsi, overáll, sapka. Se takaró, se lábzsák.

Inkább a keringéssel lesz ez összefüggésben, mint a hideggel...

2010. febr. 1. 17:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 3. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!