Miért hideg a lába minden séta után? Ennyi réteg nem elég?
Ezek voltak fél éves fiamon: body, harisnya, zokni, rugdalózó, egy nagyon meleg overál, amihez tarozik egy külön vastag lábra való bundacipő + babakocsiban vastag pléd duplán, plussz a babakocsi lábzsákja.
Ma 50 percet voltunk kint, most jöttünk meg, szikrázó napsütés van, és napon bőven plussz fok, ennek ellenére jéghidegek a lábikói. Mit adjak még rá szerintetek?
Enyém 14 hónapos, neki is mindig jéghideg a lába, pedig bundacipő is van rajta pluszban. Plusz takaró. Szánkózni szoktunk, ilyenkor nem száll le róla, szóval nem érintkezik a talpa a földdel.
Valahol olvastam, hogy egy jó forróvizes palackot pelusba tekersz és mellérakod. Nem tudom mennyit ér.
Szia!
Nem lehet, hogy túl szoros a lábán ez a sok réteg, azért hideg a baba lába?
4 hónapos kislányon: hosszú ujjú body, harisnya, zokni, bundás mamuszka, polár kantáros nadrág, polár kardigán, inkább vékony, mint vastag overál, pléd. Nagyon meleg volt a lábacskája (is).
14:59-nek, a te babádon sincs kevesebb :-)
Már én is gondoltam a zoknira egyébként, hogy talán elszorítja a lábát... De bent a lakásbna is adok rá néha, és ott nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!