Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kaphat a mi ételeinkb...

Mikortól kaphat a mi ételeinkből? Makarónit ilyesmit? Vagy pl danoninot?

Figyelt kérdés
7 hónapos és már pl husi levest is kapott,valamint üveges bébikajából olyat amiben van tészta.miket vezethetek be még az üveges kajákon kivül?
2010. febr. 1. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
az én lányom mikor 7 hónapos volt,mindent evett!én nem tankönyv szerint etettem!!és semmi baja nincs,makk egészséges!de ez az én véleményem!
2010. febr. 1. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
7 hónapos kortól már nagyon sok félét ehet... Nyugodtan ehet Danoninot,joghurtot,túrót és az ételekből is egyre ízesebbre készítve és változatosan szinte már mindenfélét kostolhat.
2010. febr. 1. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!Eddig sem tankönyv szerint etettem,úgy vélem hogy sok félét megkóstolt és eszik már,de ezekkel nem voltam tisztában.mégegyszer köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 1. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szeritnem ezt a sokféle tiltást akkor érdemes betartani, ha van allergiás a családban, nálunk sajnos én az vagyok, és ezt a babám is örökölte, a tejre meg citrusra érzékeny. tehát én nem adhatok neki bármit, még ma sem, pedig már 1 hós. de ha nincs ilyen, nyugodtan kaphat bármi olyat, amit meg bír emészteni.
2010. febr. 1. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
nem 1 hanem 13 hós. :)
2010. febr. 1. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!