9hós kisfiam nem mászik négykézláb. Segíthetek neki valahogy?
Figyelt kérdés
9 hót töltūnk a napokban ès az a problèmam, hogy nem màszik. Ha fogom a kezèt rendesen szalad. A bèbikompban is szèpen megy.. fordul hasròl hàtra ès fordítva is.. nègykèzlàbra is àll, de nem tud menni.. csak löki magàt.. ès idegesíti is h nem tud menni..pròbàltam segíteni neki. Alàtàmasztottam a kezemmel, de semmi.. segíthetek neki valahogy? Gyógytorna vagy valami... vagy csak idœ kèrdèse ès elindul? Elèg règóta csinàlja màr ezt..2014. dec. 10. 07:44
11/16 anonim válasza:
Nincs elkésve, de a kézen fogva vezetgetést és főleg a bébikompot nagyon gyorsan felejtsd el. Az utóbbi miatt lehet, hogy kimarad a mászás, ami azért gond lenne.
12/16 anonim válasza:
Ezt a nehogy kimaradjon a mászás dolgot úgy felkapták most, mint a káros a háztartási keksz, a kenguru, a bébikomp, ne ültesd, oldalra kell fektetni a pici babát, 4 hónapos kortól kapjon almát és egy perccel sem előbb, sem utóbb(ha holnap reggel 8:00-kor tölti, akkor nem ma, mert felelőtlen anya vagy, HOLNAP!!!) és még sorolhatnám. És felnőtt egy degenerált generáció a mi időnkben, mert ezt bizony a mi anyáink alkalmazták. Nekem ez már bosszantó! Ez a sok 2 lábon járó lexikon anyuka... Én sem másztam, tesóim sem másztak, unokaöcsém sem mászott és nem éreztem soha hátrányát és megtanultam mászni is az évek alatt. :)
13/16 anonim válasza:
9 hónapot töltő, négykézlábrá álló gyerek semmilyen kivizsgálása nem indokolt, ezt onnan tudom, hogy a férjem neurológus, és éppen így volt a mi lányunkkal is. Bébikomp valóban menjen a kukába, ha 10 hónaposan nem mászik, lássa gyógytornász és gyerekgyógyász.
14/16 anonim válasza:
Gyógytorna, jó isten.. És az a PROBLÉMÁD, hogy 9., hónaposan nem mászik. Az enyém 11 hósan kezdett el mászni, eszembe se jutott, hogy bármit is siettessek nála. Rá 1 hónapra meg már ment szépen egyedül is.
15/16 anonim válasza:
A bébikompot felejtsd el, káros, ezt bármelyik honlapon olvashatod, nem is értem hogy árulhatják még.
Szerintem fog ő mászni, csak még kell pár nap, hét, nyugi, türelem. A bébikompot tedd el, mert az nagyon a járásra ösztönzi, de amúgy is káros, erről sokat olvashatsz a neten.
16/16 anonim válasza:
Fiam 13 hós és csak egy hónapja kezdett el a mászással foglalkozni. Szépen térdre ereszkedik, de a lábai kicsúsznak és máris kúszik hátrafelé. Látom rajta,hogy akarja, próbálkzik,mert mikor kicsit megemelem a fenekét rakja a kezeit előre és a lábait is próbálja tolni. DE! Ő 9 hósan felállt, és elkezdett lassan lépegetni is. Azóta a bútorok mentén "szalad", nagyon gyakran már egyedül is tipeg, ha bizonytalan keres valamilyen támaszpontot és úgy megy tovább. Doktornője ezeket tudja és nem mondott semmit,hogy baj lenne,hogy még nem mászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!