Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes a fiam ha fekszem és...

12 hetes a fiam ha fekszem és a térdem felhuzom és oda ültetem állandoan fel ül magátol baj ez?

Figyelt kérdés
büfi pozicioba állandoan a lábán áll és fesziti ám
2008. aug. 16. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is 12 hetesek vunk és fiam van nekem is. Ugyanez a helyzet, nekem már ülne, ha engednénk. Állandóan nekem is húzza fel magát. Azt mondják, olyan 4 hónaposan már ülhetnek, nem?
2008. aug. 16. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én is szeretném tudni ha tudja valaki irja meg
2008. aug. 16. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én 4 hós nagylányom is folyton ezt műveli de igazából nem szabad még nekik ülni. a fejtartásuk még nem az igazi, néha ugye kilengenek, mivel még nem derékból tartják meg. Néha egy kis idő így nem káros de nem szabad sokat megengedni mert megterheli a gerincet.

Én azt olvastam, majd ha már segítség nélkül tudnak felülni, az az igazi.

2008. aug. 16. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
aha értem de van olyan időszak hogy másképp nem lehet vele birni csak akkor nem ordit ha igy van.
2008. aug. 16. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A lányom most 9 hetes, de legalább 2 hete ő is állandóan állna, ha hagynám. Mindent sokkal hamarabb csinál, olyan dolgokat művel, hogy a védőnő is kinevetett, hogy biztos nem, meg csak beképzelem, aztán mikor a saját szemével látta, hogy a 3 hetes gyerek átfordul, aki 38.hétre született, akkor nagyot nézett. Olyan érzésem van, mintha már utálna feküdni, és ezért akarna állandóan magasról nézelődni.

Csúcs a csaj

2008. aug. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!