Anyukák! Itt mindenki babája mászott? Kinek maradt ki a babája életéből a mászás? Lett valami baja? Hiperaktiv stb? Az én babám csak kúszik!
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 17:32
1/8 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 8 és fél hónapos és csak kúszik de azt profin.Simán feláll bárhol pár lépést egyedük is megtesz de esze ágában nincsen mászni.A védőnő szerint nem baj ha kimarad a mászás mert az ugyanaz a mozgásforma mint a kúszás csak a pocak a földön van.:)
2/8 anonim válasza:
Az én kisfiam sem mászott, hanem nagyon hamar felállt, és 10 hónaposan egyedül ment. A kislányom viszont nagyon sokat mászott. Így utólag már nem is értem, mit csinált a kisfiam mászás helyet. Talán ő is kúszott...
3/8 anonim válasza:
szia! nekem anyukám mesélte, hogy én sem másztam :) semmi bajom nem lett :)
4/8 anonim válasza:
Az én lányom is kúszott 9 hónapos korátol,és 11,5hónapossan kezdett mászni,most január 24én betöltötte a 13 hónapot és másnap elindult egyedül,azt monta a doktor nőm mert én is aggóttam,hogy le van maradva a babám,azt monta sok kisgyerek van aki eggyáltalán nem mászik,vagy csak kúszik,ha meg tanul menni,utánna már fog mászni is!Úgy hogy ne aggódj!Boldog babázást!
5/8 anonim válasza:
Nem másztam én sem, anyukám úgy meséli, hogy nyolc hónaposan egyszer csak felültem és másnap már felálltam. Nem vagyok hiperaktív, teljesen normál emberi lény lettem:)
6/8 anonim válasza:
Ha vagy a kúszás, vagy a mászás megvan, tehát legalább az egyik, akkor biztosan minden rendben van a babáddal.
7/8 anonim válasza:
A tény az, hogy azon gyerekek esetében, akik valamilyen tanulási zavarral küzdenek az iskolában (pl: dyslexia, dysgrafia, dyskalkulia), sokaknál kimaradt a mászás.
Persze a megfordítása nem igaz. Nem törvényszerű, hogy akik kihagyják ezt a mozgásformát, biztos érintettek lesznek valamelyik dys-ben.
konduktor-anyuka
8/8 anonim válasza:
A baratnom kisfia is kihagyta a maszast es most kituno tanulo az isiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!