Hason fekve maga alá húzza a lábait, feltolja a popóját az égbe és lábujjhegyre nyomja fel a lábát. Ez mászás lesz, kúszás vagy mi?
Nekem így tanult meg elsőnek átfordulni hasról hátra:D
Erősíti magát egyébként leginkább ilyenkor.
Egyem is meg de édes!
Hát igazából még ebből nemtudni,hogy kúszás vagy mászsás lesz de én inkább a mászásra voksolnék mivel,hogy felemeli a popóját a levegőbe és egy kicsit a térdeit is behajlítja,ebből pedig a mászsás alakul!A kúszásnal inkább a popó marad a földön és alábaival rúgegyet magán a karjával meg húz egyet magán:) amolyan kommandós kúszsás!
Amúgy nekem dévényes gyógytornász mondta,hogy az a baj ha a kúszás is meg a mászás is kimarad...ha csak egyik marad ki de a másikat "űzi" akkor nincs baj.
De mint a videón is látni,megfordul,tehát simán elképzelhető,hogy forgásra is használja. Enyém ugyanezt csinálta,de kúszott is egy hónapot és mászott is jó sok hónapot.7-8hóig kúszott,8-15,5 hóig mászott.
1.vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!