Volt már olyan, hogy amikor elszakadt a cérna úgy viselkedtetek vagy olyan dolgot tettetek, amire nem vagytok büszkék?
Igen, sajnos nálam is sokszor elszakad a cérna... Sok dolgot bánok, de még mennyire bánom... Szoktam a teraszon örjöngeni, vagy magamra zárom a fürdőajtót és ott örjöngök miközben a gyerek veri az ajtót...
Előfordult már hogy a gyerek előtt keltem ki magamból utána meg győztem megnyugtatni és próbáltam helyre hozni azt amit elrontottam.
Nagyon sokszor megfogadtam már hogy legközelebb inkább beállok a hideg zuhany alá, de nem mindig sikerül kontrollálnom magam...
És igen, amit írt is az egyik válaszadó, az anyaság nem rózsaszín álom, vannak gyönyörű-édes pillanatai, de arról mindenki elfelejt mesélni hogy mennyire nehéz is tud lenni, mennyire próbára teszi az ember fizikai és lelki tűrés határát.
Èn most tartok itt, pedig csak 7 hónapos a fiam. 3 napja csak èppen bogy eszik...àllandóan fújja a kajàt, brummog evès közben kiüti a kezembøl, minden tiszta kaja, ha abbahagyjuk 15 perc múlva őrjöng újabb 5 kanàlèrt , màr mindenünk pürès, így egèsz nap eszik ès 2 napja ki sem tudom vinni levegőzni...
A màsk szobàba jàrok sikítozni, a szoszèdo tuti hülyènek nèznek...apa este 6 utàn jàr haza, nagyik nincsenek tehàt semmi segítsègem...
Akkor én is jelentkeznék. :) A férjem szinte sosincs itthon, a nagyszülők dolgoznak ergó nincs segítség. Három 5 év alatti gyerkőccel vagyok itthon. A két nagyobb már papíron óvodás, de mindig betegek, így oviba sem járnak, és még a kisgyerekes barátainkkal sem tudunk találkozni. Szóval nálam is szakad néha a cérna.
Nem vagyunk gépek, és olyan jó, hogy ezt sokan vállalják is, és nem csak a cukorhabról lehet olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!