Meddig fürdettétek az orvos által felírt fürdetőkrémmel a gyereketeket?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 22:28
11/17 anonim válasza:
1-1,5 évig használtuk. Én szerettem, gyerekek bőrével se volt semmi gond.
13/17 anonim válasza:
2,5 éves a lányunk és még azt használjuk. Sokszor én is azzal fürdök.
14/17 anonim válasza:
2 napig. Ráragadt a bőrére, alig tudtam lemosni, ráadásul iszonyú büdös volt. Aztán apósommal hozattam bio fürdetőt, azóta azt használjuk.
15/17 Lencsibaba0121 válasza:
Olyan 7-8 hónapos koráig. Addigra már járt a kicsim, meg elég mozgékony is volt, annyira összekente magát szinte minden nap, hogy ezzel már nem volt kényelmes és elég gyors fürdetni. Egyébként én szerettem! Most is patikait használok, csak ez már kicsit másabb! :)
16/17 anonim válasza:
Most 4 hós és azzal fürdetek meg még jó sokáig fogom. Amúgy én bögrében melegitek a mikoróban vizet teszek bele egy teáskanál krémet jól elkeverem és úgy öntöm a vízhez.így nem lesz se csomos se kezelhetettle.A popsihoz környékéhez külön is teszek krémet.Nekünk nagyon jó így.
17/17 anonim válasza:
3-as vagyok. Megkérdezhetem, hogy miért lettem 0 %-os kedves szuperanyák? Nekünk bevált a Gabi, akkora nagy baj ez? A babámnak gyönyörű a bőre. A kérdésre válaszoltam. Mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!