Itatjátok vízzel már a 7 hónpos hozzátáplált babát? Kell? nem? Hónapok óta acetonos a babám lehellete, a doki szerint nem, így nem foglalkozott vele, pedig de.
Nem értem a kérdést sem! Persze hogy iszik vizet.
Miért ne inna?! Már 4 hós koràtól kap inni.
Nyugodtan adhatsz neki vizet! Eddig miért nem
adtál?
Itasd, persze, semmi baja nem lesz egy kis víztől.
Nálunk is acetonos a gyerkőc lehellete, mikor szomjas.
Nyugodtan itasd. Az én babámnak már első nap adtak a kórházban vizet (csak tiszta vizet, cukros/teás löttyöt nem engedtem) mert annyira meleg volt, hogy félő volt, hogy kiszárad, mert tejem ugye még nem volt sok. Azóta is kap vizet, szépen rá is szokott, imád inni:)Szoptatásban sem befolyásolta.
Egyszerűen el nem tudom képzelni, miért ne kaphatna vizet, mi abban az egészségtelen?
Csak arra figyelj, hogy egy éves koráig forrald.
igen forralom
csak mindenhol azt olvastam minimum fél éves korig maximálisan csak anyatej, vagy tápszer a legjobb mind éhségre, mind szomjúságra
most meg a nagy hozzátáplálási infók tömkelege sem ír itatásról..
Èn a nagy melegben màr 1hónaposan is kínàltam vízzel a tàpszer mellett...
De nem nagyon ivott, csak mióta hozzàtàplàlàsvan, most 7 hónapos egy kis cumisüvegnyit megiszik naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!