1m magas kisfiamat már alig tudom becsatolni a gyerekülésbe, ülésmagasítóval viszont csak 130 centitől utazhat, ilyenkor mi a teendő?
Ez a gyerekülésünk van, csak van benne öv, nem találom azon az oldalon ahol vettük. Fél éve vettük, határozottan emlékszem hogy az volt kiírva rá hogy 18-36-ig. Most látom csak hogy van olyan ülés amit ti is írtok, amit az autó övével kell bekötni. Akkor ezek szerint olyan kellene nekünk... De akkor ennyi erővel a mostanit is beköthetem az autó övével.
Ha ilyen ülésetek van, és ki lehet venni belőle az övet, akkor ezt be lehet csatolni az autó biztonsági övével.
Nekünk is van olyan ülésünk, amiben van saját öv, és ha azt kinőtte, akkor ki lehet venni, és az autóével lehet rögzíteni. (mi még nem próbáltuk úgy, mert a nagylányomtól megörökölte a kicsi, mire így kellett volna használnunk)
De... ilyen van... Ne haragudjatok, hogy ilyen tudatlan vagyok, a boltban ahol vettük tényleg a 18-36-ig volt ráírva és a hölgy állítólag mindent elmondott róla amit tudni kell. Elolvasom a leírást.
Köszönöm a sok választ, és bocsánat ha valakit idegesítettem a tudatlanságommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!