Hogyan készítsem el a kamillateát, hogy tudjon kakilni 6 hetes kisfiam?
Sajnos tápszert is kell adnom neki, mert a tejem nagyon kevés, ráadásul tápszer csere volt, mert sokat bukik, így egy sűrűbbet kapott.
Ma nem kakált, tudom ez nem nagy ügy, de aggódom, nehogy rendszeres legyen a dolog a sűrűbb tápszer miatt, ezért inkább elkezdeném a kamilla tea itatását!!!Ma próbáltam hőmérőzni nem volt eredménye.
Hogyan készítsem el, hány decibe egy filter, hányszor lehet naponta és mennyit ihat belőle?
Köszönöm a válaszokat!!!
ui: ha glicerines kúpra kényszerülök, abból mennyit tegyek a popsijába ha lehet????
Tehát,amíg nem zavarja a gyereket ne aggódj!
A kúp adagolása rajta van a betegtájékoztatón.De ha lehet mind a kúpot mind a hőmérőt mind a vizes törlőkendővel való ingerlést hagyni kell,mert a gyerek rászokhat.
Nekünk is a kaki hiánya a gondunk mióta megszületett a gyerek.volt,h 4 napig semmi,de ismerős kismamának 9nap is eltelt.
Először is,amire jutottunk,sok folyadék.Mindegy mi,folyadék.
A kamilla teát nem szabad tartósan alkalmazni,mert tönkreteszi a bélflórát,ha jól emlékszem két hétig lehet egyfolytában.
Elkészítése:egy deci forró vízzel elforrázol egy teáskanál kamillavirágot(ha filteres teád van,akkor egy filtert),majd tíz perc múlva leszűröd.Fontos,h ne hagyd tovább állni.Egy az egy deci a napi anyag.Ha nem issza meg(az én lányom sem rajong érte naturba),akkor vagy anyatejjel,vagy gyógyszertárban kapható nádcukorral édesítsd.Mézet egy éves koráig nem nagyon kaphat,a kristálycukor meg nem a legegészségesebb dolog.
Remélem mindent sikerült érthetően elmagyaráznom,de ha valamit nem,akkor írj e-mailt és majd válaszolok.
Egyet értek az előttem szólóval.
A glicerines kúpról annyit,hogy 10 kg-os babának kell egy kúpot adni. A tájékoztatón a baba kora van feltüntetve,de sokkal fontosabb,hogy hány kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!