2 hetes lányomnak fáj a hasa és nincs kaki sem. Hogyan tudok rajta segiteni?
mióta nincs kaki?
mit eszik?
a fiamnak sokat segített, hogy amikro pelenkáztam, mindig volt egy kis torna: a jobb térdét hasához toltam és vissza, a balt nem, mert ott a gyomra, azt nem akrtam megnyomni.
anyatejes volt, 5-6 naponta volt kaki, az első hónapban hetente egyszer kapott kamilla teát, amikor már 4. napon nem volt kaki, akkor. kb. 10 virág volt kiáztatva és 40ml-t ivott belőle pici cukorral. Ez valaemnniyre beindította, de tornáztatás, térd a hashoz sokkal jobban beindította a kakit.
ha nem oldódik, vannak csodaszerek, pl. az infacol, vagy a biogaia, de mire én rászántam és megvettem (orvos tanácslta), addigra már nem volt olyan pukis a gyerek, úgyhogy végül elajándékoztam, nem szedtünk semmit rá.
Attól függ, miért van ez. Pl. a hasfájás lehet kemény kakitól, vagy sima bébi hasfájástól, amire lehet tejcukrot adni kb. 1 hónapos kortól, viszont lehet tejcukorérzékenységtől is, amire pedig nem lehet tejcukrot adni.
A kamilla tea és a bicikliztetés alap esetben megoldja a dolgokat, de nehezebb esetekben jöhet a tejcukor. Viszont ha tejcukorérzékeny, pont hogy laktázra van szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!