Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fejlődésről? 9 hónapos a kislány.

Figyelt kérdés

Ha leteszem, nem fordul meg semelyik irányba. 1-2 alkalommal előfordult, hogy alvás közben megfordult, de nem jellemző. Megfog tárgyakat, szájába veszi. Viszonylag merevek a végtagok. Hason fekve négykézlábra áll, 1-2 mp-ig tartja magát. Felállítva megmarad kapaszkodva, de spiccelve. Ül sokáig (ültetve), ha középen van a súlypontja, egyébként eldől, nagyot esik. Etetőszékben szintén sokáig ül, ami háttámlás, de nem ér le a lába.

Szakorvosi véleményEK szerint egészséges, úgyhogy nem kérek olyan választ, köszönöm, hogy beteg stb.

2014. nov. 30. 10:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is el volt maradva értelmileg és mozgásilag is! Mindent későn kezdett el mászni is ill. Menni is 2,5 évesen kezdett el menni. De én vittem gyógy tornára meg gyógy úszásra is. Szerintem Te iscvidd el gyógy tornára. Kb 1 éves volt amikor én is vittem.
2014. nov. 30. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a védőnő és gyerekorvos miért nem tesz semmit. Havonta-kéthavonta látja a gyereket valamelyik.
2014. nov. 30. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!