Megnéznétek a videóm, a Ti babátok is szokott így hadonászni/befeszülni?
Főleg ha háton fekszik akkor csinálja, hogy hadonászik a kezével és megfeszíti magát egy pillanatra. Dokinak/neurológusnak mondtam, szerintük teljesen oké minden vele. Nincs a közvetlen környezetemben baba így nem tudom mi a normális, mi nem és parázok sokszor. Megnéznétek a videomat, egyszerűbb így mintha körbeírnám. Szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=493JjKG_nFo
Borzalmas video! Ha fekve is csinalja videozd ugy! Amugy meg teljesen normalis a mozgasa! Semmi baja nincs ennek a gyereknek, egyedul az h kenyszerited. A kicsik meg rengeteget rugnak, kapalnak hihetetlen gyorsasaggal , ezzel erositik magukat. Ezen a videon tisztan latszik h csusztatja vissza magat fekvo, vagy felig fekvo helyzetbe! Te meg eroszakosan ulteted vissza, total ulo pozicioban. Teljesen ki van ez a gyerek a videon. Te meg hoborgsz itt h mindenki az ultetesen van kiakadva, ha egyszer latszik h az a baja a gyereknek! Szepen csusztatja vissza magat te meg annal inkabb vissza derekszgba. Es nincs igazad a hordozoba nem derekszogbe van a gyerek. Egy allithato hattamlaju pihenoszekben sem, sot a olben is lehet ugy tarti h jo legyen. Ennyi baja van a gyerekednek, h kinzod.
Es meg egy jo tanacs. A kanalat se adod a gyerek szajaba rendesen. Arra varsz h o hajoljon oda erte. Rendesen betehetned mert latszik az is h attol kezd ingerultte valni h csak lengeted a kanalat a szaja elott.
Szia!
Nekem az egy éves fiam még most is szokott ilyeneket csinálni. :( Megértem az aggódásod, de ő még nagyon pici. Mi voltunk a problémával neurológusnál, semmi eltérést nem találtal, azt mondták jellembeli, akarati dolog is lehet, nálunk sokszor, ha izgatott akkor jelentkezik. Remélem, hogy elnövi a fiam. Szerintem a Te gyermeked is egészen biztosan, hiszen ő még tényleg pici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!