Megnéznétek a videóm, a Ti babátok is szokott így hadonászni/befeszülni?
Főleg ha háton fekszik akkor csinálja, hogy hadonászik a kezével és megfeszíti magát egy pillanatra. Dokinak/neurológusnak mondtam, szerintük teljesen oké minden vele. Nincs a közvetlen környezetemben baba így nem tudom mi a normális, mi nem és parázok sokszor. Megnéznétek a videomat, egyszerűbb így mintha körbeírnám. Szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=493JjKG_nFo
szerintem még magától nem ül és próbálja magát kompenzálni, hogy ne terhelődjöna gerince, teljesen ösztönösnek tűnik.
nem mondták, hogy tilos ültetni..?amíg sajárt magától segítség nélkül ő maga nem tud.
max mint pl szoptatásnál, ahogy karban van, úgy szabad támasztani és etetni.
amikor fekve csinálják az me a bélmozgásoknak köszönhető
de a videon tisztán látszik, hoyg fekvőbe akarja tenni magát ösztönösen.
valóban, annyiban különbözik a bélmozgásos kalimpálástól, hogy ez valahogy hirtelenszerű és ki is nyomja magát.
a bélmozgásos, az folyamatos szokott lenni(nincsenek hiretlen mozdulatok)haskinyomás nélkül.
bélmozgás kizárva.
rossz volt nézni ahogy ülésbe kényszeríted miközben ordítja neked, hogy ne ültess már :( a legjobb mikor a lábánál fogva tolod derékszögbe :S
nem tud ülni, nem képes még rá, nem támasztja meg izma a gerincét, nyilván kényelmetlen neki, mert még nem erős hozzá a gerince!
ne csinálj ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!