9 hos babam egesz nap az ölemben lenne, maszik utanam mindenhova es sir hogy vegyem fel mit tegyek?
Az én 9 hónapos fiam is ilyen, bár szerencsére apával elvan, de ő sajnos csak este 6 körül ér haza.
Nálunk még az is megy, ha már egy kicsit is kikerülök a látóteréből, akkor rögtön sír, mint akit ölnek. Néha elvan egyedül a járókában, csak az a lényeg, hogy lásson. Így vinnem kell magammal, ha másik helyiségbe megyek. Ez van:)
Tolom a házban a babakocsiba. Vannak nagyobb tesók (még azért ovisok), ha bent vannak vele a szobában, akkor néha elvan, ha látja őket, míg kiszaladok pl. konyhába, de van mikor már látja, hogy megyek a szobaajtó felé, már jelzi nem tetszését.
Türelem, 1 éves koruk után jobb lesz:) Legalábbis a 2 nagyobbal így volt, bár ők ennyire sírósak sem voltak.
3-as vagyok. Az utánam szóló anyukák nagyon jó ötleteket írtak. Bizony, most a baba az első, ezt a férjednek is el kell fogadnia. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyen meg Titeket a kosz, de valóban csökkentsd a minimálisra a házimunkával eltöltött időt. Egy 9 hónaoos még kétszer alszik egy nap. Az azért elég sok idő, akkor főzz, takaríts, a porszívózást, teregetést pedig csináld a babáddal! Az én fiam imádta a porszívót, most 20 hós, azOta már egyedül akar porszívózni:-)
Szval próbáld átgondolni, mit mikor csinálj!
Írd le egy napotokat, hátha tudunk segíteni konkrét tanácsokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!