Pelenkázó/fürdetőkomódot hová helyezzük?

Amikor kiveszed a babát, csúszik. Én nem mertem járólap felett átemelgetni.
Most 6 hónapos és olyan árvízet csinál minden fürdésnél, hogy győzök felmosni. Rájött, hogy vicces csapkodni és rugdalni a vizet, így a kád tartalmának fele a padlón végzi. Úgyhogy mi mindenféle kényes bútortól jó távol, egy zsámolyra téve fürösztjük. Aztán felmosunk :)

Köszönöm a gyors választ, majd szem előtt tartom.
Engem inkább a pelenkázás rész érdekel. Szobában vagy fürdőben? A fürdőben a kiskád komódjával egybe van építve a pelenkázóállvány. Kell még külön egy pelenkázólap a szobába is?

Én a fürdőben tartottam a pelenkázót, a szőnyegen. Amikor kivettem a kiskádból (a kőre tettem mindig, nem használtam állványt), rögtön át tudtam emelni rá és balesetveszély is nulla. Nyugodtan el lehet fordulni 10 másodpercre, anélkül hogy baj lenne. :) A többi helyiségben az ágyakon szoktam pl. Most viszont már - művel elszalad - ott pelenkázom, ahol épp el tudom kapni. :D
Mindenki máshogy csinálja egyébként, majd te is kitapasztalod hogy neked mi a jó. :)

mikor éjjel 3kor trottyolt, hát nem szívesen totyogtam volna ki vele a fürdőbe...
én a mosógépre tettem egy pelenkázó lapot, ott fürdött, a fürdőkádra tettünk a kiskádat álvánnyal, az is nagyon jó volt mert nem kellett ki be cipelni a vizet, nehéz vízzel teli kádat... csak megemeltem és ment is le a víz :)
a kiságyán volt még pelenkázónk, de csak fél éves koráig használtuk, utána ott pelusoztam ahol értem, fürdés után meg a nagyágyon volt kis pucérkodás, öltöztetés....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!