Mekkora volt a babátok 12 hónaposan?
Nekem 3400 grammal született , bár 56 centivel.
Nekem üvegből kapta az anyatejet állomásról 7 hónapos koráig.Esténként tápszert kapott,de 8 hónaposan már csak szenvedtem azzal is. 2,5 hónap után meguntam és a tejpépbe tettem a tápszer port és kanállal ette.Ő azóta nem látott cumisüveget.
Én 12 hónapos korától adtam neki a tejet rendesen,elötte néha vizezve kapott 11 hónapos korától.De 15 hónapos korától kap rendszeresen.
10240 gramm és 78-80 centi volt 1 évesen.Kislány.
Hát evett mindent végülis,amit mi is.Kivéve a nagyon rágós dolgokat.
Miket csinált?Hát nem tudom ezt már felsorolni,mert 2 éves. Nem járt még önállóan kapaszkodás nélkül,de kapaszkodva szaladt már,beszélt elég sokat is.
3700-zal született és 56 centivel.
Kapaszkodva járkál, el még nem engedi a támasztékokat :)
Egy-két szót már mutogatva mond.
Mindent eszik (gombát még nem).
10 hós koráig szopizott, azóta besztrájkolt, így tápszert kapott, nemsokára tejet fog inkább.
3,3 kiloval es 50 centivel szuletett, 1 evesen 8,6 kg es 77 cm volt. Onalloan meg nem jart, de probalgatta. 14 foga volt, babakori ekcema miatt ekkor kezdtuk csak a tejtermekeket, abbol is csak sajtot, turot, joghurtot. Mindent evett, csak keveset, nem volt valogatos, ragott rendesen. Reggel-este szoptattam meg, cumisuveget nem fogadott el, tapszert sem, en is tapszert kevertem a kajajaba, hogy kiegeszitsem a szoptatast es mindenfele modon probaltam laktatobb kajakat adni neki, de az eves sosem erdekelte, igy gyotrelmes lassan hizott.
4 szot mondott, de mutogatni nagyon koran, 8 honaposan kezdett, ugyhogy nagyon jol megertette magat igy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!