Ha a ti babatok nem cumizik egyaltalan, de anyatejes, mikor ejszaka felriad valamire, mivel nyugtatjatok meg 10-11 honaposan?
A babam este cicin alszik el, reggel cicit kap reggelire. A nappali alvaskor cumival aludt el, de egy szajserules ota 3 hete gyuloli a cumit. Ebbol mar felgyogyult, cumisuveget es cicit nana hogy elfogad de a cumit ugy erzem orokre elfelejthetjuk. Atalussza az ejszakat, de persze akad egyszer egyszer olyan hogy megebred es legutobb pl a cumisuveget cumizva aludt el (fogtam hogy ne ontse magara a tartalmat), azelott cicin, de a cicit nem merem neki este adni, ne szokjon ra, hogy egybol megkapja. Ha nem ezt kapja, hanem simogatast vagy a cumit megis megprobalom akkor eros ellenallasba utkozom. Nagyon sir. Tejem alig van mar, de most a telen nem akarom meg elvalasztani. Szoval az sem megoldas, hogy elvalasztom. Ugy erzem az nyugtatja meg ha cumizhat de a cumibol jojjon valami.
Volt hasonlo valakinel? Aki amugy csak szoptatta nem cumizott, o hogy altatta vissza ennyi idosen? Mit probaljak meg ki? Annyira meg vagyok love :(
Még most, 16 hónaposan is cicivel. Egy-két hete kezdi néha cici helyett a vizet igényelni.
A tejtermelést egyébként az éjszakai szoptatás serkenti a legjobban!
Cicit adtam neki ennyi idősen és most is azt kap még éjjel,ha megébred.Bár nem is fogad el semmi mást!
22 hónapos most
éjszaka én is kiveszem(ha simogatásra nem alszik vissza), cicizés után mellettem alszik a továbbiakban(vagy visszateszem, változó)
csakhogy az én babám nem cicifüggő..szóval(ha nem éhségről van szó) megtudom egy ringatással vigasztalni, illetve játék közben is elalszik, vagy a szokásos kaja-fürdés-ringatás-együtt lámpaoltás-kiságyba fekvés -után (5h)
csak a kezdetekben volt nehéz, amikor valahogy nem tudta még hogy a ringatás, ölelés jó. babakocsifüggő volt.
és arra is rájöttem, hogy ágyában, babakocsiban tilos etetni, mert különben sírós lesz(pl huppan egyet a kocsi, megébred, sír, de ezután már azért sír, hogy adjak enni, egyetlen egy alkalom után rákapnak)amúgy sem egésséges a fogaknak később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!