Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak ha 6 honapos...

Mit csinaljak ha 6 honapos kisfiam nem akarja megenni a krumpilt?

Figyelt kérdés

Mindent kiprobaltunk mar szinte minden zoldseget de ha krumplival suritem pl.a repat vagy akarmit nem hajlando megenni.

Gyumolcs johet neki barmilyen mennyisegben keverve mas gyumivel vagy rizzsel. A zoldsegeket csak magaban eszi es igy nem laktatja.

Most rizzsel allitom ossze neki a "fozeleket" de epp hogy eszik par falatot es utanna igenyli a cumisuveget Tapszert.

Igy hogy etessem? Mar szeretnem elhagyni a tapszert ebedre. Segitsetek!!!

2008. aug. 15. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem a tàpszert add neki reggelire..még kb màSFél honapig.a legyen a reggeli aztän ebédre fözeléket. krumlit nyugodtan nagyon picit aromàzd,illet nagyon kicsi tejjel turmixold,märis jobb ize lesz,és szereti fogja sztem.vagy probäld meg hogy.olyan babaételt veszel 1 üveggel ami kruplis.éS ha azt sem eszi meg akkr nagyon nem szereti äm a krumplit:D,de ha megeszi,akkor kicsit aromàzd stb amit irtam..
2008. aug. 15. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Nem eszik meg semmilyen bebietelt mindegyikbol kb 3 kanallal.

Reggel 8 tapszer ebed fozelek lenne 4kor gyumi rizzsel vagy kekszel este 8 tapszer.

Most mar ott tartok hogy a mi krumplifozelekunkbol fogom megkinalni ami ecetes sos tejfolos es kesz! Hatha....

2008. aug. 15. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy iztelen neki a krumpli előszőr az enyém se ette meg. a krumplifőzeléket próbáld ki,föleg ha látja hogy ti is eszitek a babák szeretik kóstolgatni a nagyokét....
2008. aug. 15. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
én vagyok az elsö vàlaszado.sztem méG ne nagyon adj neki a tietekéböl.adhatsz de nagyon keveset!éS kb 8 honapos koràtol mär ehet veled lassan amit te eszel:)de mär most is kezdeheted neki adni.
2008. aug. 15. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem szerette az elején a krumplit. (most 7 hónapos) Pedig a krumpli a főzelékek "alapja" ezt mondta a védőnő, úgyhogy valahogy jó lenne velem megszerettetni. Én adtam hozzá abból, amit nagyon szeretett. Pl almát vagy ami kicsit édes, nálunk ez vált be. Mostmár nincs semmi baj a krumplival. Szoktam adni neki már a mi ételünkből is, persze nem zsíros, fűszeres ételekre gondolok itt.
2008. aug. 15. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém is csak a mi főzelékünket ette meg, pedig másfél hónapig kínlódtunk, próbálgattuk a variációkat, de nem..., úgyhogy én teszek bele pici sót, 1 teáskanál tejfölt és egy negyed babérlevelet. Imádja! A többit elfogadja tejföl nélkül, de mindenbe tennem kell sót, mert másképp nem eszi meg..., az édes dolgokat pedig utálja...
2008. aug. 16. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!