Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós lányom náthás, attól van?

15 hós lányom náthás, attól van?

Figyelt kérdés

Tudom nem vagytok orvosok, de hátha valaki tud segíteni...

Egy kicsit náthás, bár elég sűrű, de átlátszó... Reggelre olyan, mintha letapadna a torkába, és hörög. Nem nagyon, de nem köhögi fel, és egy kis idő múlva elmúlik. Napközben nem nagyon csinál ilyeneket, csak néha, de szerintem akkor is a torkára megy! Bizonytalan vagyok, hogy vigyem-e az ügyeletre, mert nem lázas, jó kedve van, futkozik, sikongat....

2010. jan. 30. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól lehet, hogy a váladék visszafolyik a torkába. Szívd az orrát rendszeresen, előtte valamilyen orrcseppel oldd fel a váladékot (nálunk az Euphorbium homeós jött be!)! Ügyeletre csak akkor érdemes/kell vinni, ha lázas..
2010. jan. 30. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ügyeletre inkább csak akkor vinném, ha már lázas vagy nem kap rendesen levegőt. De hétfőn mindenképp mutasd meg dokinak. Ha esetleg tudod a dokitok számát, szerintem hívd fel és kérdezd meg őt. Biztosan jobban tudja!
2010. jan. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!