15 hós lányom náthás, attól van?
Figyelt kérdés
Tudom nem vagytok orvosok, de hátha valaki tud segíteni...
Egy kicsit náthás, bár elég sűrű, de átlátszó... Reggelre olyan, mintha letapadna a torkába, és hörög. Nem nagyon, de nem köhögi fel, és egy kis idő múlva elmúlik. Napközben nem nagyon csinál ilyeneket, csak néha, de szerintem akkor is a torkára megy! Bizonytalan vagyok, hogy vigyem-e az ügyeletre, mert nem lázas, jó kedve van, futkozik, sikongat....
2010. jan. 30. 10:22
1/2 anonim 

válasza:

Attól lehet, hogy a váladék visszafolyik a torkába. Szívd az orrát rendszeresen, előtte valamilyen orrcseppel oldd fel a váladékot (nálunk az Euphorbium homeós jött be!)! Ügyeletre csak akkor érdemes/kell vinni, ha lázas..
2/2 anonim 

válasza:

Ügyeletre inkább csak akkor vinném, ha már lázas vagy nem kap rendesen levegőt. De hétfőn mindenképp mutasd meg dokinak. Ha esetleg tudod a dokitok számát, szerintem hívd fel és kérdezd meg őt. Biztosan jobban tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!