Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig alszanak egész nap a...

Meddig alszanak egész nap a babák?

Figyelt kérdés
Az enyém 1 hónapos, de csak eszik alszik. Néha ha fáj a hasa felvan kb 2 órát akkor kimarad egy alvás, de általában alszik. Meddig tart ez? Mikor csökken az alvásigénye?
2014. nov. 25. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2014. nov. 25. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sose aludt egész nap.
2014. nov. 25. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
enyem is csak az elso heten aludt ennyit, aztan nem...mint az ebesztoora kelt 3 orankent!ejjel-nappal... de nem panaszkodom, mert 4 honaposan ataludta az ejszakat es azota sincs semmi gond , este lerakom aludni es reggel kel, ejszaka semmi!!! :) 4 eves
2014. nov. 25. 15:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy felkel 3 óránként enni, de aztán rögtön visszaalszik...
2014. nov. 25. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok, en is igy ertettem, rosszul irtam, bocsi, tehat kb ket-harom hetes volt es napi ket etkezes kozott fent volt mar, erre gondoltam :) Orovos mit mond? ha jol emlekszem nemreg volt itt hasonlo keredes es azt irtak, hogy van ilyen is. Gondolom erdekel mennyire normalis... en annyit tudok, hogy a legtobb babanal ez kb 2 hetig tart.
2014. nov. 25. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem volt ennyire aluszekony, az elso honapot hasfajas miatt vegiguvoltotte szegeny, azota van h 4 -5 orat is fent van egyben, de ha alszik ket eves kozott akkor is 30-40 percet, 3 hos..
2014. nov. 25. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:

én babám kb 10 napos koráig evett, aludt, utána már csak evett és sírt..hasfájós lett, erre nekiálltam igény szerint etetni, úgy felborult minden, hogy már csak akkor nem sírt, amikor cicin volt, így visszaálltam 3 órásra, vettem neki Espumisant és pótlom tápszerrel, azóta (kb 3. hónap)nagyjából táblázat szerinti.

kérdező, szerintem még 1 hónaposan teljesen jó a babád, kicsit nézz utána az aluszékonyságnak, de szerintem nem kell rémeket látni. nyugodt babád lesz, és így nő nagyra :)

off

első linkje nagyon jó, leglábbis nekem jól jött, ehhez viszonyítani. az én babám csak 10-et alszik éjszaka, akkor alussza csak meg a 12-t, ha nappal nem aludt és kimerült.

2014. nov. 25. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:

A fiam kb 3 hónapos koráig evett aludt, aztán egyre kevesebbet nappal, éjjel viszont többet. Valahogy a 4-5. hónap között már 10-11 órát aludt éjjel és kb- 6-8 órát volt ébren napközben evéssel együtt. Most 8,5 hónapos, 12 órát alszik éjjel és napközben még kb. 3 órát összesen. Vannak ilyen babák, a védőnő és a gyerekorvos válaszát idéztem.

Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg őket is, de nekem nagyon jó babám van és teljesen egészséges, csak ilyen sokat és nagyon jól alvós. (Apja a csempét bontotta hétvégén a fürdőben és nem ébredt fel rá délután.)

2014. nov. 25. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
szerencses vagy orulj neki!
2014. nov. 25. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen volt a kisfiam! :)

29.-én lesz 2 hónapos!

És 3 napja kezdte el, hogy délbe-1óra fele eszik utána 5-6-ig fent van közbe fürdik + eszik utána alszik.. van, hogy csak reggel 6kor ébred meg!

Örülj neki, szerencsés vagy! :)

2014. nov. 26. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!