13 hetes kisfiamnak adhatok már almalevet vagy valamilyen gyümölcslevet (nem dobozosat, hanem "igazi" gyümölcslevet)?
amúgy tápszeres, 2 hete hagytuk abba sajnos a szopizást. szeretnék már neki adni valami mást is de nem tudom mivel kezdjem. Ki mit adott ilyenkorban a gyermekének?
köszönöm a válaszokat. :)
Tényleg azt szeretnéd, hogy felsoroljam?
Allergiák, ekcéma, RÁK (a bélrendszere nem tudja felfogni a káros anyagokat, szépen bejutnak a szervezetébe, és annak mi a következménye? Szerinted biztosan egészség), bélrendszeri betegségek. A bélbolyhok soha nem fognak újratermelődni. De gondolom úgyis mindegy, már tönkrevágtad az egészségét. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kérdezed, ha egyszer rosszat akarsz neki, és kész? Az ilyen nőket mint te is, el kéne köttetni, hogy soha ne lehessen még egy kísérleti nyúlnak használt gyerekük. Ha pár év múlva meg megbetegszik a gyereked, akkor gondolkodj el rajta, hogy miért nem adtál meg neki minden esélyt az egészséges életre.
nem negem kéne elköttetni hanem téged felkötni, te bolond...
a boltban lehet kapni 4 hónapos kortól üveges almapépet, akkor az is korai??? ez nem jutott eszedbe te nagyon okos? de nem is érdekel mit gondolsz.....
nem tudom például az otthoni vegyszermentes almától miért kapna egy gyerek rákot vagy ekcémát??
tiszta beteg aki ezt írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!