13 hetes kisfiamnak adhatok már almalevet vagy valamilyen gyümölcslevet (nem dobozosat, hanem "igazi" gyümölcslevet)?
amúgy tápszeres, 2 hete hagytuk abba sajnos a szopizást. szeretnék már neki adni valami mást is de nem tudom mivel kezdjem. Ki mit adott ilyenkorban a gyermekének?
köszönöm a válaszokat. :)
köszönöm a válaszokat.....
adtam 1 KANÁLLAL!
na én nem azt mondtam, hogy 1 étkezést ki akarok váltani, nem ugyanaz a megkóstoltatás mint a teletömés almával, ugye???
nem vegykezelt almáról van szó.....
én gondoltam, hogy meg fognak oszlani a vélemények, de hála istennek látom, hogy többen is velem hasonlóan gondolkodnak. :)
nem kell ideírni ha csak negatív véleményed van. RÉGEN nem volt ennyi agyonféltés és sokkal tovább éltek a régiek, mint ebben a mostani mindent sterilizálni akaró világban.
felelőtlenség...... nem értem.
gyámhivatalnak?..... ugyan már.
vajon miért teszem tönkre az életét? na magyarázd meg, de konkrét dolgokkal, ne csak okoskodj. nekünk több orvos ismerősünk mondta, hogy almalevet nyugodtan lehet neki adni. Nem kell agyonvédeni, agyonsterilizálni sem a gyereket. az jobb??
neked biztos nincs gyereked és nem tudsz neki mit adni....
irogass inkább pszichológusnak.
minden jót neked kedves :)
Még valami: ha olvasnál néha, akkor láthatnád, hogy mennyi, de mennyi orvos, tudós mondja, hogy fél éves kor előtt nem szabad hozzátáplálni. Ezt nem én találtam ki, nem én okoskodok.
Csak hát vannak még idősebb orvosok, akik szintén nem olvasnak (sajnos), és a 20 évvel ezelőtti dogmákat fújják, amikről rég bebizonyították, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!