Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hetes kisfiamnak adhatok...

13 hetes kisfiamnak adhatok már almalevet vagy valamilyen gyümölcslevet (nem dobozosat, hanem "igazi" gyümölcslevet)?

Figyelt kérdés

amúgy tápszeres, 2 hete hagytuk abba sajnos a szopizást. szeretnék már neki adni valami mást is de nem tudom mivel kezdjem. Ki mit adott ilyenkorban a gyermekének?

köszönöm a válaszokat. :)

2008. aug. 15. 14:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok adtál neki?az előttem válaszoloknak nem minősitést kért az anya ha ti nem akartok neki adni nem kötelező de akkor nem is kell az észt osztani.és kérdezem én ha a saját kertemben terem a burgonya akkor adhatok neki?és ha a piacon veszem akkor nem?
2008. aug. 15. 15:51
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Az én fiam is kapott 6 hetesen öszibaracklevet,anyuék fájáról tehát tuti nem volt vegyszeres majd almát reszelve körtét 4 hónaposan.Semmitől nem volt soha baja.Ismerőseim között sokan kivárják a 6-7 hónapot a hogy a védőnő tanácsolta és vannak alergiások köztük és jó néhány válogatos gyerek is.A védőnő egy betanult szöveget mond mindenkinek és ugyanazt pedig 2 gyerek sem egyforma.Na lehet lepontozni
2008. aug. 15. 16:04
 13/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.....

adtam 1 KANÁLLAL!

na én nem azt mondtam, hogy 1 étkezést ki akarok váltani, nem ugyanaz a megkóstoltatás mint a teletömés almával, ugye???

nem vegykezelt almáról van szó.....

én gondoltam, hogy meg fognak oszlani a vélemények, de hála istennek látom, hogy többen is velem hasonlóan gondolkodnak. :)

2008. aug. 15. 17:12
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
2-dik válaszoló vagyok gratula hogy adtál neki mi 12 hetesek leszünk hétfőn és 2x 4 kiskanál almapépet kapott ma.én sem étkezéseket váltok ki hanem 2 étkezés közt adom neki
2008. aug. 15. 22:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi felelőtlen, mindent siettető szülő van... Ez katasztrófa. Majd remélem fél évesen meg járni tanítjátok őket, mert ugye az sem árt nekik.
2008. aug. 30. 21:42
 16/24 A kérdező kommentje:

nem kell ideírni ha csak negatív véleményed van. RÉGEN nem volt ennyi agyonféltés és sokkal tovább éltek a régiek, mint ebben a mostani mindent sterilizálni akaró világban.

felelőtlenség...... nem értem.

2008. aug. 31. 08:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Mégis mit írjak, ha ez a véleményem? Nem foglak megerősíteni olyan dolgokban, amivel TÖNKRETESZED a saját gyereked életét, egészségét. Na, az ilyen szülőkre kellene figyelnie a gyámhivatalnak.
2008. okt. 24. 15:28
 18/24 A kérdező kommentje:

gyámhivatalnak?..... ugyan már.

vajon miért teszem tönkre az életét? na magyarázd meg, de konkrét dolgokkal, ne csak okoskodj. nekünk több orvos ismerősünk mondta, hogy almalevet nyugodtan lehet neki adni. Nem kell agyonvédeni, agyonsterilizálni sem a gyereket. az jobb??

neked biztos nincs gyereked és nem tudsz neki mit adni....

irogass inkább pszichológusnak.

minden jót neked kedves :)

2008. okt. 27. 18:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Van két gyerekem, és nem tartom őket "steril" környezetben, csak NEM ÁRTOK NEKIK SZÁNDÉKOSAN! Mert amit te is, meg sok más "anya" csinál, az bizony szándékos veszélyeztetés.
2009. máj. 29. 10:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Még valami: ha olvasnál néha, akkor láthatnád, hogy mennyi, de mennyi orvos, tudós mondja, hogy fél éves kor előtt nem szabad hozzátáplálni. Ezt nem én találtam ki, nem én okoskodok.

Csak hát vannak még idősebb orvosok, akik szintén nem olvasnak (sajnos), és a 20 évvel ezelőtti dogmákat fújják, amikről rég bebizonyították, hogy nem igaz.

2009. máj. 29. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!