Milyen következménye lenne nálatok, ha rajtakapnátok a dadát (aki éjjelente vigyáz a babára, hogy te tudj aludni), hogy begyógyszerezi a kisbabádat, hogy tudjon aludni?
Nem vigyáz dada a gyerekemre azért, hogy én tudjak aludni. Ez elég alapvető dolog, hogy ha este sír, én kelek hozzá, mert én vagyok az anyja.
DE, ha megőrültem és dadát fogadtam, aki gyógyszerezi a gyerekem, a minimum, hogy feljelenteném érte!
Én először elgondolkodnék, hogy miért is fontosabb az, hogy én pihenjek, mint az, hogy a gyermekem ne egy vadidegennel töltse az éjszakáit. Majd, ha ezt tapasztalnám, megint azon gondolkodnék, hogy ez az én hibám, mert sokkal fontosabb a magam kényelme, és kipihentsége, mint a gyermekem. Ezután első körben állcsúcson vágnám a dadát, aztán szépen följelenteném.
Nem akarok ismeretlenül ítélkezni, de ez nálam kiverte a biztosítékot. Alig akarom elhinni, hogy van ilyen "anyuka", mint te.
Mivel gyogyszerezte be es mikor, hanyszor?Baratnom sajat gyerekenek adott nurofent (allitolag attol elaludt), de csak ha mar orak ota uvoltott es o total kivolt mar a sok ringatastol, setaltatastol, razastol.
Egyebkent en semmilyen gyogyszrezest nem turnek, ha azt nem fajdalomcsillapitasra, kohogescsillapitasra, szelgorcsre adnak.Kerdes miert nem kerdezett meg rola (en megalapodtam volna vele mikor es mit adhat, mikor kell mindenkepp engem megkerdeznie).
Ha rendszeresen gyogyszerezte kirugnam es lehet fel is jelentemen, rwferenciat nem kapna es minden forumon (ha van olyan ahol dadakat keresnek ajanlanak jeleznem hogy x.y. gyigyszerzte a gyerekemet (de megneveznem azt is mivel).
Egy uj dadanal ezt alapbol tisztaznam.
Ha a dada megbano es nincs mas lehetseges dadad es valojaban o ezt normalisnak gondolta es csak errol soha nem beszeltetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!