Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hét hetes baba mennyi időt...

Hét hetes baba mennyi időt tölt ébren (evés után)?

Figyelt kérdés
Kislányom a 38. hetesen született. Pelenkázás közben szokott kicsit már nézelődni (ha nem túl éhes), de szopi után még nem igazán van ébren, illetve adig, amíg elalszik, de adig meg sír, szóval nem nézelődéssel tölti az időt. Mennyi idősen szoktak a babák szopi után is ébren lenni, és nézelődni kicsit?
2008. aug. 15. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Babája válogatja.

A lányom 9 hetes, de max 1-2 alkalommal alszik fél-egy órát napközben. Éjjel viszont alszik.

2008. aug. 15. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
és amikor nem alszik, csendben nézelődik? (tudom, lüke kérdések, látszik, hogy első baba...)
2008. aug. 15. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem a védőnő azt mondta , egy ennyi idős baba napi 20 órát alszik. a kisfiam már 10 hetes, de most többet alszik napközben mint korábban. 7 hetesen rengeteget volt ébren. föléhajoltunk és mosolyogva gőgicséltünk neki. nagyon élvezte. amikor elunta nyüglődni kezdett és még mielött sírni kezdett volna álomba ringatta.

szerintem nincs okod az aggodalomra !!!

2008. aug. 15. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
én fiam 7hetes mult,ő tápszeres is,nappal evés után álltalában elalszik,de változó hogy mennyit.kicsit nézelődik,pár percig lehet a figyelmét lekötni,aztán ha ébren van sir-nyafizik.éjjel is 3szor felkel enni,de aztán több kevesebb sikerrel visszaalszik.kicsit hasfájós talán.bizom benne ahogy nő egyre érdeklődöbb lesz:)jó babázást:)
2008. aug. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!