Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után miket ír fel a...

Szülés után miket ír fel a védőnő amit meg kell venni a gyógyszertárba?

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tökéletes a Johnsons!Gyönyörû a bõre a Babàmnak!
2014. nov. 24. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
2014. nov. 25. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira sz.r miért nem szûntetik meg?Te nem használod,én igen.Na bumm!Nem is ez volt a kérdés,nem is értem miért okoskodsz bele!
2014. nov. 25. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

"Ha annyira sz.r miért nem szûntetik meg?"

A cigi is káros,halált okoz még is forgalomban van!!!!!

A bébikomp is bizonyított hogy káros a babák mozgásfejlődésére mégis lehet kapni!!

Rengeteg minden van ami káros,rossz de médis lehet kapni.Ez pont így van kitalálva!

Én mikor azt írtam Jonsont ne azt nem neked szántam,hanem a kérdezőnek....szóval nem én okoskodok hanem te kötöttél belém!!!

Én belinkeltem egy tesztet amin feketén fehéren ott van,hogy a lista végén nem jó minősítéssel szerepel a Jonson!Én ezt segítségnek szántam és nem beleokoskodásnak!

Természetesen mindenki azt használ a babáján amit akar csak majd pár év múlva ne csodálkozz,hogy netán ekcémás,allergiás lesz!

na akkor meg veszed majd a drága ilyen-olyan kencéket a bőrére(és itt a válasz a kérdésedre hogy miért nem szüntetik be,hát ezért mert majd utánna hagysz ott sok sok pént a bőrgyógyásznál plusz a patikába...és ez így van kitalálva,ez a nagy büdös igazság)

De én még tényleg azt sem értem,hogy miért olyan nagy munka mondjuk a bolt polcáról leemelni a pl DM-es Alverde fürdetőt (ami jól szerepel a tesztben)mint a Jonsont????Mind a kettő ugyanannyi erőfeszítésembe kerül csak az egyikkel nem károsítom a babám!

Ez a tipikus magyar társadalom....a reklámmal be lehet hülyíteni sok mindenkit!!Mert a Jonsonnak van arra pénze hogy agyon reklámozza meg kórházakba adományozza és a sok anyuka azthiszi milyen jó!!(ugyanez a helyzet pl a Danone termékekkel is)

De továbbra is tartom magam,hogy én a kérdezőnek szántam a válaszom és te kötöttél belém mert rácáfoltál,hogy gyönyörű a babád bőre(igen lehet még most gyönyörű,de attól még szívódik fel neki a sok illatanyag,parabén,kemikália amik hosszútávon nem jók)

Részemről vita lezárva,nem is lépek be a kérdésbe többet!

2014. nov. 26. 12:41
 15/17 anonim ***** válasza:
:) ennyi a válaszom :)
2014. nov. 27. 10:46
 16/17 anonim válasza:

Ha mindent megveszel, amit mondanak, csak a gyógyszergyárak és a vegyipar zsebét tömöd.

Ilyenkor kezdődik a kis szervezetük kemikáliákkal való tömése. Ha szerencséje van a babának, akkor mire felnő, nem lesz allergiás stb.

Próbáld meg, ha van anyagi lehetőséged bio módon ellátni a kisbabádat!

2014. nov. 29. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:
14-esnek MINDENBEN van valami kár..tökmindegy mivel kened, eteted,ápolod stb... :)
2014. nov. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!