Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honapos kislány mitöl van...

4 honapos kislány mitöl van ez? Lejebb böveben

Figyelt kérdés
Amiotta megszületet most 4 honapos azota ha eszik ha nem akkor is hányik a kislány de ugy 1-2 oránként néha sugárban is szinte mindent ez mitöl van ha orvoshoz viszem azt mongya normális de ez hüjeség volt valaki igy a gyerekével?? mitöl van ez ???
2010. jan. 29. 15:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szia!Menj be a körzetidhez és kérj egy beutalót gasztroenterológushoz.Az én kislányomnak is ilyen baja volt és ahogy előttem már valaki írta refluxos.A mi körzetink is ilyen idióta mint a tiéd,én jól összevesztem vele mire hajlandó volt adni papírt.Azt már most mondom, hogy általában hónapok mire időpontot adnak,de próbálj a környéketekben több helyen is érdeklődni.
2010. febr. 1. 17:02
 12/33 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég reflux gyanús, mutasd meg egy másik orvosnak is. A 3. hozzászólónak meg csak annyit, hogy szegény rémült anyuka nem helyesírási tanácsokat kért, hanem a gyerekével kapcsolatos gondjára szeretne megoldást találni.
2010. febr. 1. 18:03
 13/33 anonim ***** válasza:
szia! mikor kórházban voltam a Picimmel, volt sok kisbaba akiknek azt hiszem gyomorszájszűkülete volt. a tünetek ugyanezek, sugárhányás naponta többször, de a doki azt mondta, hogyez a betegség 6 hetes korig kiderül ha van, és akkor megműtik...de ha a dokid nem figyel oda arra amit mondasz, könnyen meg maradhatott. jó persze nem biztos hogy ez az a betegség, tényleg "csak" reflux, de egy gasztroenterológus meg tudja mondani. nagy barom a dokid,az tuti...jobbulást a Babának, kitartást!
2010. febr. 1. 18:11
 14/33 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laktok???
2010. febr. 1. 18:22
 15/33 anonim ***** válasza:

Mit értesz sugár hányás alatt? Mert az enyém is ennyi idős és sokat bukik. Néha akkorát köp (már bocsi a kifejezésért), mintha egy nagyot hányna. Én is féltem hogy, miért van ez. De a mi orvosunk mondta, hogy sokszor rémisztőnek tűnik a kibukott mennyiség, de egyáltalán nem az.

A lényeg hogy, szépen fejlődik-e a babád? Hízik rendesen? Mert ha minden kijönne belőle amit megeszik akkor, az fejlődésén is meglátszana. Szerintem...

Mi is egész nap bukunk egyfolytában, de úgy növönk és gömbölyödünk mint a bolondgomba.=) Szóval ez nálunk csak felesleg.

2010. febr. 1. 18:22
 16/33 anonim ***** válasza:

"Ha a születést követő néhány hétben az etetések után szinte azonnal és sugárban hány a baba (azaz láthatóan spriccelés-szerűen lép fel a hányás), akkor feltétlenül forduljunk orvoshoz, mert gyomorszáj szűkület állhat a háttérben."

[link]

"Ha sugárban hány a baba, azonnal orvoshoz kell vinni."

[link]

"Amennyiben a csecsemő sugárban hány naponta többször is, és emellett elesettnek tűnik, azonnal forduljunk orvoshoz. "

[link]

2010. febr. 1. 19:25
 17/33 anonim ***** válasza:

mi is hasonló cipőben járunk, mint a 18:22es válaszoló!

szegény manókám nem tudja mág mi az elég, és többet eszik, és visszajön neki a felesleg, de mi is hízunk rendesen!

vidd orvoshoz, mert az, hogy folyamatosan hányjon, az nem normális dolog!

2010. febr. 1. 20:46
 18/33 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt? Hogy van a bébi? Te, hogy viseled? Mit mondott az orvos?
2010. febr. 1. 21:22
 19/33 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen kizárt hogy ez így történjen ahogy a kérdező leírta, vagy kamu a kérdés vagy pedig nem tud különbséget tenni a bukás (ami természetes, ahogy az orvos állítja) és a hányás között. Mertha valaki 2 óránként mindent kihányna, ahogy itt írva van, újszülöttként nem négy hónapig nem élne de szerintem max pár órát de felnőttként is egy hetet.
2010. febr. 1. 22:59
 20/33 A kérdező kommentje:
a 25.59.es komentnek bekaphatja a ........ nem azé kérdeztem me a gyerekröl kamuznák te majom menj a jo ......... ja zala megyében lakunk kösz a tanácsokat szerdán menek az orvoshoz és kérek egy beutalot akkor a gasztroenteroologushoz köszönöm mindenkinek hizni hizik igen de nem a felesleget bukja ki mert nagyon sürün és evés után akár 2 orára rá is nem tudom mitöl van ez de majd remélem ki derül körszönöm
2010. febr. 2. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!