Ökölbe szorított kéz?
Nekem két hós és már csak néha szoritja össze de akkor mindketőt.
Doki védönő mit mond?
Azon a felén fekszik többet?
talaltam egy ilyet!
"A baba felnyitja a szemét: fogadókész, a szülőktől valamit hallani és tanulni akar.
A baba tüsszög, sóhajt és köhög: stresszes, fáradt, fázik.
A baba kiabál: beteg, éhes, unatkozik, frusztrált, egyedül van, szomorú, azt akarja, hogy simogassák.
Kinyújtott kéz: azt akarja, hogy nagyobb figyelmet szenteljenek neki. Játszani van kedve, vagy szeretné, ha beszélnének hozzá.
Ökölbe szorított kéz: nem jól érzi magát, haragos és harckészültségben van, mert például nedves a pelenkája, vagy fáj a hasa. Mindjárt folynak a könnyei is.
Karjait mereven lógatja maga mellett: "fáradt vagyok, nincs kedvem beszélni".
A baba toló mozgást végez a lábaival: rosszul érzi magát, fájdalma van.
Kezét az arcára rakja: "éhes vagyok, ha nem kapok mindjárt valamit enni, kiabálok".
Ahogy mondják az első lélegzetvételkor száll a testbe a lélek, és az utolsó kifújáskor távozik. Meg azt is olvastam, es tanfolyamon is hallottam, hogy mikor a csecsemo felsir a lelek a estbe szall es eltavozik abbol a kozegbol ahol addig vart egy emberi testre, hogy megint "taplalkozhasson" belole! Hiszem hogy szuletes elott es halal utan a "feny vilagba" erkezunk! Onnan erkezik az ujszulottbe a lelek. Azt hisz mondjak, hogy a csecsemo okolbe szoritja a kezet mig nem erkezett meg 100% osan a foldre es meg mindig abba az idilli gyonyoru fenyvilagba el. Mikor es a keztartas elmulik, jeleni,hogy "ITT VAN" a foldon.
Oregek, halal kozelebe, oraiba ero emberek is felveszik ezt a keztartast, mert mar a leluk felig OTT VAN FENNT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!