Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Béres cseppet 15 hósnak hogy...

Béres cseppet 15 hósnak hogy adagoljátok?

Figyelt kérdés
Hány cseppet adtok egy nap, mikor? Ebédkor?utána?napi többször elosztva?simán kiskanálra teszem a cseppet és beadom, ugy is jó vagy csak feloldva?10 kg-os:) köszi a segitséget!
2010. jan. 29. 12:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Étvágytalan szegény,ezért próbálkoznék. Beteg nem volt.
2010. jan. 29. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kislányom 1 éves, 9 kiló, Én napi 10 cseppet adok, vacsi után, egy adagban, kiskanállal. Ő viszonylag jó evő, Én inkább betegség megelőzés, immunrendszer erősítés miatt adom, azt nem vettem észre, hogy nőtt volna az étvágya. Bár, persze, hova nőjön, így is eleget eszik. Barátnőm kisfiának pl. nagyon durván nőtt az étvágya tőle, pedig Ő is jó evő alapból. Bölcsi után otthon kirámolja a hűtőt, pedig a gondozónők szerint az ebédből szinte minden nap repetát követel, és az uzsit is mind megeszi.
2010. jan. 31. 22:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak öt cseppet mertem adni, adhatok tizet?
2010. jan. 31. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:

szia!

az én kisfiam másfél éves, elég beteges volt, és étvágytalan.

naponta öt cseppet adok neki, azt mondta a doki ennyi bőven elég. Az immunrendszere is erősödött, és az étvágya is:) egész nap eszik:)

szerintem elég, mert ilyen kicsiknek főleg! bánthatja a gyomrát!

2010. febr. 1. 08:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Maradok akkor a napi öt cseppnél:))))köszi nektek!
2010. febr. 1. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:

szia!

az utolsó válaszoló vagyok.

Biztos tudod, de azért szólok, hogy a béres csepp mellé kell adni cebion cseppet is. Napi 10 csepp.:)

2010. febr. 1. 08:33
 7/8 anonim ***** válasza:
5 csepp reggel és 5 csepp este fél deci folyadékban, mellé cebion. ezt a tájékozatató is pontosan leírja.
2010. febr. 1. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Kiprobálom cebion nélkül, jó sok gyümit eszik, megnézem igy felszívódik vagy semmit sem ér:) ha nincs hatás, akkor adok mellé cebiont. Köszi!!
2010. febr. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!