Tanácstalan vagyok, vigyem orvoshoz?
8 hónapos a lányom. Pár napja náthás (de nem vészes), de láz/hőemelkedés nincs. Tegnap berekedt, eddig nem köhögött egyáltalán, a délelőtti alvásából viszont köhögve ébredt fel. Azóta semmi köhögés megint, még csak nem is krákog.
A kedve jó, eszik-iszik rendesen, nem látszik torokfájósnak sem.
Elvigyem orvoshoz? Vagy várjunk, amíg tényleg elkezd köhögni?
Most beteg először. ráadásul első baba, így aztán tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?
Előre is köszi a válaszokat.
Köszönöm!
Én is afelé hajlok, hogy ne vigyem, mert feleslegesen nem akarom gyógyszerrel tömni a gyereket. Kapja a C-vitamint, kamillateát, párologtatok a szobában.
Csak azért jó a tapasztaltabb anyukákat is hallani róla.:)
Szia!
Szerintem vidd el!én pont ma voltam kisfiammal,mert tegnap kezdte a köhécselést,szintén ébredés után,s folyik az orra! nem akartam elvinni,de mivel hétvége jön,s még ma is csinálta-s még közel is volt doki néni,elvittem!
Azt mondta nagyon jól tettem hogy elvittem,mert eléggé piros a torka--így sajna kap gyógyszert is!
És ő is szépen eszik,iszik,játszik!!!!
csak saját tapasztalat miatt mondom ezt-hogy vidd el.Én sem akartam...de jól tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!