Mi az a telefonszám, és mellék az oep-nél, amin érdeklődhetek a tgyásom után?
Figyelt kérdés
2009 nov 18-án lett beadva a kérelem,dec 13-án kaptam egy levelet,hogy pótóljam a hiányzó adatokat,mert nem tudnak így elbírálni.ezek a hiányzó adatok a gyerekemre vonatkoztak,és ő még a pocakban volt akkor.azóta semmi,hívom őket,de csak egy autómatával találkozom,és tartsam,ha nem tudom amelléket.5-10 perc után leteszem,mert ezt én sem bírom pénzel.2010. jan. 29. 07:38
1/6 anonim válasza:
Hát sajna nekem minden t a munkáltató intézett, de támadt egy ötletem, a gyereknek kiküldték a TAJ kártyáját, és azon szerepelt mellék - 3441. Szerintem csörögj oda, és kérd meg szépen az ügyintézőt, hogy segítsen a jó helyre telefonálni, mert napok óta lógsz a telefonon eredmény nélkül, és most is ide kapcsoltak, nem tudod miért, de ha már beszéltek, segítsen. Szerintem fog segjni, ha másként nem, legalább egy telefonszámmal. Szegénykém, jó kitoltak veled a hivatalok. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Teve utcai Oep?
vagy melyikre gondoltál?
3/6 anonim válasza:
Hát nálunk(Szolnok)én csak a központi számot hívtam, és onnan kapcsoltak oda, szintés tgyás ügyben, ahova kértem.
4/6 anonim válasza:
Szia! Most beszéltem a bp-i oeppel tgyás ügyben. 2885169 vagy 2885170.
5/6 anonim válasza:
Szia 2. vagyok.
én 3 hétig hívtam, több mint 300x ezt a két számot:2885169 vagy 2885170. és soha nem vették fel.
aztán felmentem Pestre és ott közölték nem is fogják felvenni.
ha valamit is szeretnél intézni, akkor személyesen kell odamenned.
6/6 anonim válasza:
Szia, 9.52-es vagyok. Ezek szerint szerencsés vagyok, mert nekem másodikra felvették, és azonnal a kezelővel beszéltem, semmi zene meg "kérem, tartsa a vonalat" nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!