Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a telefonszám, és...

Mi az a telefonszám, és mellék az oep-nél, amin érdeklődhetek a tgyásom után?

Figyelt kérdés
2009 nov 18-án lett beadva a kérelem,dec 13-án kaptam egy levelet,hogy pótóljam a hiányzó adatokat,mert nem tudnak így elbírálni.ezek a hiányzó adatok a gyerekemre vonatkoztak,és ő még a pocakban volt akkor.azóta semmi,hívom őket,de csak egy autómatával találkozom,és tartsam,ha nem tudom amelléket.5-10 perc után leteszem,mert ezt én sem bírom pénzel.
2010. jan. 29. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát sajna nekem minden t a munkáltató intézett, de támadt egy ötletem, a gyereknek kiküldték a TAJ kártyáját, és azon szerepelt mellék - 3441. Szerintem csörögj oda, és kérd meg szépen az ügyintézőt, hogy segítsen a jó helyre telefonálni, mert napok óta lógsz a telefonon eredmény nélkül, és most is ide kapcsoltak, nem tudod miért, de ha már beszéltek, segítsen. Szerintem fog segjni, ha másként nem, legalább egy telefonszámmal. Szegénykém, jó kitoltak veled a hivatalok. Drukkolok!
2010. jan. 29. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Teve utcai Oep?

vagy melyikre gondoltál?

2010. jan. 29. 08:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nálunk(Szolnok)én csak a központi számot hívtam, és onnan kapcsoltak oda, szintés tgyás ügyben, ahova kértem.
2010. jan. 29. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Most beszéltem a bp-i oeppel tgyás ügyben. 2885169 vagy 2885170.
2010. jan. 29. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia 2. vagyok.

én 3 hétig hívtam, több mint 300x ezt a két számot:2885169 vagy 2885170. és soha nem vették fel.

aztán felmentem Pestre és ott közölték nem is fogják felvenni.

ha valamit is szeretnél intézni, akkor személyesen kell odamenned.

2010. jan. 29. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, 9.52-es vagyok. Ezek szerint szerencsés vagyok, mert nekem másodikra felvették, és azonnal a kezelővel beszéltem, semmi zene meg "kérem, tartsa a vonalat" nem volt.
2010. jan. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!