Egy babával több gond van mint egy macskával?
Foglalkoztat mostanság a baba téma, de persze nem kell aggódni, kb semmi esély hogy legyen valaha is gyerekem.
Azon gondolkodtam hogy ti talán tudtok válaszokat adni:
1. mennyibe kerül egy gyerek havonta?
2. mennyit kell foglalkozni vele naponta?
3. egyáltalán kompatibilis a macskákkal?
4. mekkora tér kell neki?
5. mit eszik/iszik? (ha nem vagyok hajlandó a mellem megosztani vele)
Ezek a legfőbb kérdéseim.
24-es: én nem a 22-es vagyok, de szerintem nem kéne rögtön ítélkezni. Nem tudhatod, hogy hova vitte el a macskát. Biztos átgondolta alaposan, hogyan lesz a legjobb.
És attól még, mert neked van erőd a macskáiddal is foglalkozni, nem kell elítélni azt, akinek nincs. Örülj neki, hogy neked van! :)
tök mindegy hova vitte, egy állatért egy életre felelősséget vállal az ember ha magához veszi. jobb esetben előre végig gondolom hogy 10-20 évig velem lesz és lesz valószínűleg addigra gyerekem. rosszabb esetben csak "amígcukivagyok" macskát vagy "amígnincsgyerekem" macskát vesz magához az ember ész nélkül.
ha lesz második gyereke és nem bír az idősebbel őt is elpaterolja?
Kérdező, neked nem való gyerek, semmi rossz szándék nélkül. Szereted a macskáidat és boldoggá tesznek, akkor maradjon is ez így. Megoldható amúgy a kettő egymás mellett simán (macska meg gyerek), de ha neked gondot okoz, ne fogj bele a gyerekvállalásba.
Még valami. De jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint te 24-es! Ha csak olyanok vennének maguk mellé állatot, mint te akkor nem néznének ki így a menhelyek meg az utcák.. No de ez off volt, megyek megnézem mit csinál a másfél évesem a macskámmal, remélem van még szőr rajta :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!