Melyik lenne jobb ajándék?
Kislányom 1 éves lesz nem tudom eldönteni melyik játék lenne jobb.
Ez a hinta:
vagy játék:
szia
a fiam 1 éves ezt a fajta hintát kb. 8hónapos korig tudod majd használni, mi addig sem mert nem igazán lehetett lökni egy sima ajtófélfára akasztható hinta jobb az én fiam azt imádja.
A zsiráf szerintem jó nekünk van és nagyon szeret vele játszani a fiam, igaz nem csak a golyókat pakolja a szájába hanem mindent :) de nem akad el ki lehet szedni belőle.
Én a zsíráfra szavazok plusz ha a hintára tudsz annyit szánni akkor a zsiráf és egy sima mezei müanyag hinta ami kb. 1500 ft
Nekem egyértelmúen a második.Fejleszti a kiskezét.De egy éves gyerek nem fog hosszútávon ülni a hintába.szerintem is az udvarra való 1000ft-os hinta többetér.
Tehát a zsiráf a nyerő!!!!
Ezt a hintát nagyon gyosan meg fogja unni, az tuti!
A mezei ajtófélfára akaszhatós az a király!
Mi nem ruháztunk be nagyértékű ajándékokra egyik gyerkőcnél sem az 1. szülinapra. Minek? Annyi játék van, és olyan hamar megunják. 1 évesen még nem tudja értékelni.
De te tudod!
Boldog szülinapot neki!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!! Akkor a zsiráf lesz! Puszi mindenkinek!!
Kívánok Boldog 1 éves Szülinapot minden babának. Azt hiszem nekünk anyáknak ez a nap sokkal többet jelent. Én újra élem majd március 24-ét reggel 9 órától. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!