Milyen ételt adjak 5,5hós babámnak székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
Nem sir,a hasa se fàj. Csak nagyon erőlködik amikor kakil ès kis golyókat kakál.2014. nov. 15. 20:17
1/5 anonim válasza:
almától van gondolom.
a banán is hasfogó, de az almától az enyém is így van.
a sima gabonapépek pl. babylove, milumil 7 gabonás szerintem bármilyen korának megfelelő gyömölccsel, zöldség főzelékkel keverve jók erre, kivéve krumpli, alma.
2/5 anonim válasza:
+ több folyadék is jó, a tejpépek is.
3/5 anonim válasza:
Nálunk ebben a korban az alma/barack vált be. Mindig fellazította a székletét. Jó még a szilva is, viszont a banán nem javasolt. Nem tudom miket adsz már neki, én elég hamar hozzátápláltam. Ha még nem tartotok itt akkor sajnos nem tudom.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsere jol haladunk a hozzataplalassal. Sok mindent eszik már.köszi a segítsèget
2014. nov. 15. 20:29
5/5 anonim válasza:
én lefejtem anyatejet és szilvát turmixoltam bele :D
ez nálunk nagyon bevált, viszont már ovis a gyerkőcöm, nem tudom most mikortól lehet szilvát adni, akkor 5 hónapos kortól lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!