Lehetséges, hogy a babám már 3 -dik éjszaka azért nyammogja a kis kezét, mert nem olyan táplálo a tejem és éhes marad?
Figyelt kérdés
3 hos,és nincs már a cicim ugy bedurranva,ez lehet a baj? Vagy mi az oka?2008. aug. 14. 16:41
2/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha éhes lenne, akkor nem csak nyammogná a kezét, de sírna is. :) De a legbiztosabb módja, hogy cicire teszed és meglátod, kér-e enni. Egyébként az én lányom is 3 hónapos és kaja után is cuppog a kezén, szerintem ez ebben a korban természetes, mert felfedezték, hogy van kezük. Ezen kívül a textilpelust is rágja és bármit, amit a kezébe adok. :)
3/9 anonim válasza:
3 hónaposan már jöhetnek a fogai.Nézd meg az ínyét, és ha be van dagadva, akkor látod, hogy amiatt van.Nekem fél évesen már 3 foga kibújt.
4/9 anonim válasza:
Az én kislányom is 3 hós kora óta cuppogott de rettentő hangosan, hogy az ember mosolygott tőle:-))) Máig szoptatom, alig akar enni rendes ennivalót, 8 hónaposak múltunk, még mindig szoptatom...nem hinném hogy a tejed kevesebb, valószínűleg jön a kis fogacskája :-)
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok megint, 3 hónap után még szép hogy nincs úgy bedurranva a cicid, hiszen az állandó "jojózástól" picit megereszkedett a cicin a bőr, persze nem nagyon, csak hogy kényelmes legyen a tej szaporodására.Meg amúgy is egy idő után beáll a kereslet-kínálat elv, és csak annyit termel a szervezeted amennyire a picinek van szüksége.
6/9 anonim válasza:
csak nyugtatja magát..bent is ezt csinálta!
7/9 anonim válasza:
Szia! szerintem meg éhes a babád az én picim 1 honapos és igy jelzi ha éhes meg szerintem a babák északa nem azért kelnek fel hogy a kezüket dugdosák a szájukba szerintem ezzel jelez hogy kér valamit
8/9 anonim válasza:
az en babam 8es fel hetes, es par napja o is az oklet, az ujjacskait nyalogatja. lehetseges, hogy ehes, az en babam amilyen kis moho allandoan enne. de ha nem telt le a 2,5-3 ora, akkor vagy teat adok neki, vagy a dudlit....ha nem sir, akkor gondolom nem ehes! en is szoptatom, es panikoltam az elejen, hogy bizti keves a tejem, mar nem kemeny a cici....de be kell tartani a 3 orat es szerintem akkor termelodik eleg tej.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. aug. 15. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!