Baba amelyk értelmi és érzelmi fejlődésben "előrébb" van mint mozgásban? Volt valakinek tapasztalata ilyennel?
Figyelt kérdés
Környezetemben van egy baba amelyk nagyon okos,sokkaltöbb mindent megért,megcsinál mint a korához képest a babák.Állandóan könyveket kell vele lapozni, mesélni neki. Már egyedül szeretne öltözni,kiviszi apelust a kukába, kanállal eszik szépen. Elég neki 3-4 alkalommal mutatni valamit,megjegyzi és használja továbbra is.
DE! Mozgásban egy kicsit "lustább". Fordulni is később tanlt meg, 7-8 hósan, de ekkorra már kúszott is. Mászni most próbálkozik, 13 hs lesz, de már lépeget önállóan.Stabilan ül.
Szerintetek?
2014. nov. 14. 12:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi. Nem egyformák a babák (sem).
2/5 anonim válasza:
Nagyon gyakori eset,hogy ha szellemileg vagyunk erősebbek akkor fizikailag maradunk le.Ha okosak vagyunk matekból akkor nem megy a nyelvtanulás. Ha mozgásban lustább nem baj,majd az eszével megoldja.Mi felnőttek is az egyik területen megtaláljuk magunkat a másikon pedig semmit sem tudunk.
3/5 anonim válasza:
Nem értem, mi ebben a lusta. Az én fiam 12 hósan mászott, 17 hósan ment. Nincs semmiben lemaradva, nem kell minden gyereknek 10 hónaposan menni.
4/5 anonim válasza:
Egyébként pedig nem kiemelkedő mindaz, amit leírtál. Nagyon sok baba tudja már ezeket a dolgokat ebben a korban.
5/5 anonim válasza:
3 gyerekem van mind a 3 teljesen más ütemben fejlődött
szal igen minden gyerek más hogy fejlődik
ki a mozgásban ki a szellemi dolgokban van előrébb
kb 3-4 éves korra behozták a "lemaradásukat" már ha annak lehet nevezni
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!