Játszószőnyeget hogy lehet tisztítani?
Én leszereltem róla a játszóhidat meg a játékokat (amit lehetett), és bevágtam a mosógépbe 40 fokra. Gyönyörű tiszta lett, és semmi baja.
Banyuci
Pont ezt a kérdést akartam én is kiírni tegnap, hogy be lehet e dobni mosógépbe.
Nekünk új van, de még nem volt kimosva, bár most kezdtük el használni, és még csak hanyattfekve volt rajta a babó. De már a tejcsivel több helyen megjelölte a drága, ezért úgy érzem sűrűn kell majd mosni... :o)
Akkor én is beteszem a gépbe. Szerintem te is próbáld meg.
A miénk zenél, de egy kivehető panel van benne. A márkáját egyébként meg nem mondom, de egy külön zsebbe van belerakva a zenélőkéje. Így azt csak kivettem, és irány a Julcsi (mosógép). :D
Banyuci
Előző vagyok.
A zenélő része az aljában van, amit ki szeretnél mosni?
Nekem volt/van egy közepes méretű plüsskacsám, ami elemmel működik, és hápog. De egy kis műanyag dobozka az egész zenélő része. Azt is betettem a gépbe, hápog ugyanúgy tovább (ha lenne bene elem. még nincs, nehogy a bébi megilyedjen tőle :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!