Almalevet illetve almapépet mikor adtatok először a babának?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 18:05
1/16 anonim válasza:
Kisfiam (anyatejes) elmúlt 5 hónapos, amikor elkezdtem a gyümölcsök kóstoltatását. Pár kanál almalével kezdtük, 3 nap múlva már almapépet kapott, nagyon szerette és azóta is a kedvence az alma, de csak ami finom édes pl. Golden,Gála,Starking.
2/16 Kriszta81 válasza:
Kislányom 4 hónapos volt mikor először adtam neki pár kanál almalevet. Aztán pár nappal később már a pépet is megette.
3/16 anonim válasza:
Lányom anyatejes volt, és nagyon hasfájós, így a doki tanácsára elkezdtem 5 hónaposan az almapépet. Én nem leveztem, egyből pépet kapott. Utána 6hónaposan adtam a többit szépen sorban.
5/16 anonim válasza:
5,5 hós volt, anyatejes. Azóta is a kedvence.
6/16 anonim válasza:
6 hónaposan, de az alma ami napig nem a kedvence.
Amikor elkezdtem a hozzátáplálást, inkább a banán, barack, szilva, szőlő jött be neki.
7/16 anonim válasza:
6 hónaposan
Jól megfogta a hasát, de ez lett a kedvenc.
8/16 anonim válasza:
Kisfiam 4 hónapos korában először almalevet, majd almapürét kapott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!