Rosszul csinálom? Hozzátáplálás.
6,5 hónapos babómnak ,akinek 4 hós korától hozzátáplálok-orvosi tanácsra-nem adok még 6 hónaposnak való bébiételt.Többnyire,90%-ban azt adom neki amit egy 4 hónapos baba ehet.
nem akarom hogy már mindent össze-vissza egyen.A nagyszülők,vagyis inkább anyós pajti mindig mondja már ezt is ehet meg azt is ehet,de én nem akarok beleugrani a "sűrűjébe".Szépen eszik a répát,fehérrépát,krumpli,sütőtököt,alma,őszibarack,s most kapott először gesztenyés csirkehúsos kajcsit-ami 5 hós kortól van.Emelett persze tápszer, mellé sinlac,tejpép,attól függ milyen napja van.
rosszul csinálom?
van táblázat és üveges étel
nagyon különbözik az étrend PL. üveges több félét is enged a táblázat még nem.Régi anyukák megint máshogyan tudták azóta volt pár kisérlet már hogy mi jó a babának.
Én táblázat szerint csináltam szépen fokozatosan. FŐZŐK vegyszermentesböl.
Kedves 33 hetes kismama! Miden táblázat mást ír sajnos, de itt van egy
Egyébként majd ha megszületik a babád, kapsz egy kiskönyvet és abban is lesz egy táblázat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!