Számomra a hozzátáplálás néha egy kicsit érthetetlen és nem tudom jól csinálom-e? Mit adhatok Neki még?
Amit kap az jó Neki?
Kislányom 6 hónapos. Két hete kezdtük el a kóstolgatást. Ma már főzeléket is megeszi délben. Amiket eszik: alma, körte, meggy, barack, krumpli, répa, tök, cékla. Rizspép és kölespép.
Reggel anyatej, tízórai gyümölcs, ebéd főzelék és anyatej 4 órakor anyatej és igény szerint uzsonna, vacsora anyatej.
Szerintem teljesen jó dolgokat adsz neki, mi is pont ezekkel kezdtük, jól csinálod!
Azt viszont nem értem, hogy jutottatok egy 10 féle ételig két hét alatt, mert 3-5 nap bevezetni egy új ételt és ha 3 nappal számolok csak, akkor is 30 nap lenne :O
Bátor vagy:)
Sztem egyenlőre ne adj neki újat, nagyon leterheled a pociját.
Ne haragudj, nem igazán értelek. Az egész internet, az összes könyv, a védőnők, orvosok stb egyértelműen mondja (mondhatni ordítja) , hogy fokozatosan szabad csak bevezetni az ételeket. Egyébként tök jókat választottál, de én még sosem láttam ilyet, mármint hogy valaki így keverje az ételeket az elején, pedig már 150-200 baba átment a kezem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!