Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiam amikor izgatott akkor...

A fiam amikor izgatott akkor ki-be nyitogatja a tenyerét. Ez ugye nem baj?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak. Gondolom ideges vagy. Nem rég kezdte a fiam, de szét vet az ideg.
2024. júl. 15. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, az vagyok sajnos, nyugodj meg, simán lehet időszakos! Kitartás
2024. júl. 15. 17:12
 13/15 anonim válasza:
Kedves 11-es és 12-es, csinálja még a babátok ezt a tenyérnyitogatást? A kisfiam 17 hónapos,most kezdte 2 napja. Nagyon meg vagyok ijedve. A repkedést is csinálta pár napig olyan 14 hónapos korában, de gyorsan abbahagyta. Remélem, ezt is befejezi hamarosan... :-(
jan. 18. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
12es vagyok, nem azért csinálja mert szeretne valamit? lehet ezzel jelzi,csak még nem tudja elmondani. Én kislányom nem csinálja már egyébként,de nálunk vannak más aggasztó dolgok helyette (lábujjhegyen jár néha,rossz a szemkontaktusa,borzasztó akaratos,nagyon ritkán legyez a kezével ha nagyon örül vagy nagyon ideges)...úgyhogy mindig van mit oldani, de ne képzelj bele semmit ebbe a kéznyitogatasba, főleg ha nem régóta csinálja biztosan csak időszakos, több babánál is láttam, akik biztosan rendben vannak, egyébként ezekre a ,,furcsa,, mozgásokra nekünk azt mondta egy nagyon jó neurológus,hogy amíg nem tudnak beszélni és kifejezni magukat, addig normálisak,mert nagyon akarna valamit mondani,mutatni, de nem tudja szavakkal elmondani ezért felgyülemlik benne az a sok energia és így vezeti le. Nem pontosan így mondta, nem tudom úgy megfogalmazni mint ő, de a lényeg, hogy amíg nem beszélnek lehetnek furcsa mozgásaik, nem kell hogy bármit is jelentsenek!
tegnapelőtt 02:28
 15/15 anonim ***** válasza:
11es vagyok. Nálunk is abbahagyta. Most van más. Szintén a lábujjhegyen járás. De azon most valahogy nem kattogok, mert nagyon ritkán csinálja. Amikor ki be nyitogatja a tenyerét akkor már szerencsére csak jelzi, hogy menjünk oda.
tegnapelőtt 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!