Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers pelenka? Milyet,...

Pampers pelenka? Milyet, mennyit vegyek?

Figyelt kérdés

A fehér csomagolást és zöld csomagolást néztem. hány db-osat vegyek? Most lenne extra kedvezményem az egyik boltba, és szeretnék többet megvenni, hisz nem mindegy hogy mennyiért venném meg.

200db-ot megvehetek? vagy az sok? és melyik színűt? 2-5kg? vagy 3-6kg? napi hány pelus kell? mikor éri el a gyerek majd az 5kg-t? teljesen tanácstalan vagyok. bármilyen tapasztalatot szivesen fogadok.

2014. nov. 4. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi két csomag premium care-t vettünk elsőre. Végül 3 kellett, mire méretet ugrottunk. Én azt tanácsolom, két csomagnál többet ne vegyél, tapasztald ki, mekkora kell. A babák villámgyorsan nőnek! :) Nekünk napi kb. 6 pelus kellett, 3.5kg-val született, így elég gyorsan, néhány hét alatt elérte az 5kg-t :)
2014. nov. 4. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát az én fiam 2 hósan már 6 kg volt.Amúgy nálunk 10 pelus/nap simán elfogy( minden étkezés után telepakolja az már kapásból 6db +4 ha esetleg +ban pakolna a pelusban vagy a kipisilne stb.) Mennyi idős a kicsi? Kgban mennyi?
2014. nov. 4. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is Pampers párti vagyok, mindkét gyerekem azt használja/ta. Viszont nem biztos hogy a tiednek is beválik, túl sokat semmiképpen nem vennék meg belőle.
2014. nov. 4. 10:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemsokára fog megszületni, és már szeretnék pelusból bespajzolni. :)
2014. nov. 4. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom első babát várod. Először a legkisebbet vegyed, abból 1-2 csomag nyugodtan mehet, a nagyon nagy babáknak ez elég is szokott lenni, mert utána már 2-es méret kell, de ezt nem tudni előre. Napi kb 5-6 pelussal érdemes számolni. Tehát 200 db durván egy bő hónap alatt ekmegy. Szerintem vegyél 1-esből fehéret és zöldet, hogy kipróbáld mindkettőt és 2-est is vehetsz 1-1 csomaggal, előbb utóbb belenő :-)
2014. nov. 4. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A legkisebb méretből 1-2 csomag elég. Attól függ, hogy mekkora súllyal, milyen testalkattal születik. Én két nagy csomagot vettem a fehér legkisebből az elején, de még most is az kell neki 1,5 hónaposan, mert iszonyú vékony gyerek. A következő méretből is vehetsz előre pár csomaggal. Az első hetekben nálunk napi 10-12 pelenka fogyott naponta, most már elég 6 darab.
2014. nov. 4. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon változó. Van olyan ismerős, akik 1-1 csomagot használtak 1-es és 2-es méretből, utána már a 3-ast, olyan is, akiknek az 1-est nem is tudták használni. Mi meg az 1-est 1 hónapig, 2-est 3 hónapos koráig használtuk.

Amúgy ilyen picinél napi 7-8 pelenkával számolhatsz.

Mi annak idején a zöldet vettük, de volt egy csomag fehérünk is, szerintem semmivel se jobb, mint a zöld, csak még büdösebb.

3-as mérettől már szinte csak a dm sajátmárkásat használtuk, az bizonyult a legjobbnak ár/érték arányban, de mióta erre a pelenkára nincs 0 pontos kupon, azóta inkább átálltunk az Auchan sajátmárkására, az még olcsóbb (bár szerintem méretben kicsit nagyobb, mint a dm-es). (most 2,5 éves)

2014. nov. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!