Pampers pelenka? Milyet, mennyit vegyek?
A fehér csomagolást és zöld csomagolást néztem. hány db-osat vegyek? Most lenne extra kedvezményem az egyik boltba, és szeretnék többet megvenni, hisz nem mindegy hogy mennyiért venném meg.
200db-ot megvehetek? vagy az sok? és melyik színűt? 2-5kg? vagy 3-6kg? napi hány pelus kell? mikor éri el a gyerek majd az 5kg-t? teljesen tanácstalan vagyok. bármilyen tapasztalatot szivesen fogadok.
Ez nagyon változó. Van olyan ismerős, akik 1-1 csomagot használtak 1-es és 2-es méretből, utána már a 3-ast, olyan is, akiknek az 1-est nem is tudták használni. Mi meg az 1-est 1 hónapig, 2-est 3 hónapos koráig használtuk.
Amúgy ilyen picinél napi 7-8 pelenkával számolhatsz.
Mi annak idején a zöldet vettük, de volt egy csomag fehérünk is, szerintem semmivel se jobb, mint a zöld, csak még büdösebb.
3-as mérettől már szinte csak a dm sajátmárkásat használtuk, az bizonyult a legjobbnak ár/érték arányban, de mióta erre a pelenkára nincs 0 pontos kupon, azóta inkább átálltunk az Auchan sajátmárkására, az még olcsóbb (bár szerintem méretben kicsit nagyobb, mint a dm-es). (most 2,5 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!