Anyukák! Ha a Pampersből 5-ös méret kellett 11-18 kg, mert a 4+-os nem jó (9-16 kg), akkor Babydreamből hányas kell? 12,5 kg-t már elhagytuk.
Én úgy vettem észre, hogy a DM-esből mindig eggyel nagyobb méretű kell, mint a Pampers (zöld csomagolású).
A DM-es azért jó, mert gumis hátul és a lába között keskenyebb a fodor. Nappal ezt használjuk, az éjszakát a Pampers jobban bírja és így (mivel elég drága) sokáig elég egy csomag.
De a baba testalkatától is függ, az én lányomnak pl. így kényelmes.
Szia!
Lányom 12,3 kiló, ő 11 kilótól az 5-ös pelust hordja,a babydreamből is. A Liberobol 6-os mérete volt neki,mert az van 12kilótól.
Nekünk a 4-es méret nagyon nem jó már,mert 90 centi kb így még ha súlyban jó lenne a kisebb,a magassága miatt kilóg neki a feneke és a cunija is,mert rövid a pelus derékrésze.
4.vagyok
Rossmanost jobban szeretem,a dm-esnek annyira nem jó az anyaga.
Nekünk a Dm-es is bevált de közel nem olyan jó mint a Libero. Persze kinek mi.
Amikor a kisfiam kinőtte a Libero 5-öst, a Dm-es 5-ös még simán jó volt rá. Pampershez nem tudom hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!