Pampers Active Baby - 4-es méret - pelust hol érdemes venni? Hol van jó áron?
Köszi, ezzel most nem sokra mentem. :)
A lányomnál csak Liberot használtunk, mert akkor még az volt a jobb. Mióta változtattak rajta, szerintem sz@r lett. A fiamnál csak a Pampers vált be. Úgyhogy mindenképp azt veszek!
Dmben veszem a liberot, régebben pamperst. A pelus átlagos árban van, viszont a pontgyujtes miatt tudsz 25 %os kupont használni egy.adott termékre. Igy olyan 50 ft körülre jön ki egy darab pelus.
Az üzletben egyébként szívesen elmagyarázzak hogyan működik a pontgyujtes, kuponozas, bababonusz program. Úgy tudom vAn olyan is, h pontbevaltas nélkül pelusra 15 % kedvezmény kapható. Szóval ezek miatt én mindig igy vásárolok be pelenkabol.
a tescoba(álltalában gyes után pár nappal a kis rafináltak)mindig akciós az active baby
most sajnos nem tudom hol lehet akciós :(
Múlt héten vettem a Rossmannban 4-es Active babyt (szerintem nagyon jó pelus), 5990 forintért (82 db).
Én, amikor vettem, összehasonlítottam pár hellyel, és itt találtam a legolcsóbbnak.
6-os vagyok!
Meg a DM-ben eri meg 25%-os kuponnal (joker kupon) es akkor is 4500 ft korulire jon ki a 82 db-os. En soha nem veszem 6000-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!