Miért eszik ilyen keveset a kislányom?
Figyelt kérdés
13 hetes, 6400 g. Eddig evett rendesen napi hatszor 120-150 ml-t. Pár napja viszont 90-100 ml-t. Ha 4 óránkét eszik megesz a rendes adagját, ha viszont 3 óránként akkor csak keveset. Át állnak a babák maguntól az ötszöri evésre? Nem kevés ez ennyi idős korban?2008. aug. 13. 15:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyrészt a baba tudja, mennyi kell neki, ha éhes lenne, jelzné.
Másrészt ha 4 óránként megeszi az adagját, akkor miért akarod 3 óránként etetni? Maradj a 4 óránál és semmi gond:-)
Amúgy meg ahogy egyre nagyobb a baba, változik az étkezési szokása is. Zavarhatja a nagy meleg is...
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj. Az én kislányom 12 hetes és 4900 gramm (igaz, kisebb súllyal született). Ő is volt, hogy napi szinten majdnem 200 millivel többet evett, mostanában pedig nálunk is a 100 a menő, naponta 1-2x sikerül a 130. Van, hogy elalszik, nem keltem fel, és így nem 6x jön ki egy nap a kaja, hanem csak 5x. Szóval nem vagy egyedül. A kislányod biztosan tudja, mennyi az elég neki. Ha fejlődik, nincs gond.
3/3 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt olyan időszaka,amikor elég volt napi öt,aztán most néhány napja megint napi hatszor eszik.De van olyan,amikor egyik nap ennyit,másik nap annyit.
Egyébként igen,átállnak amguktól.Ne az óra szerint etesd,hanem ha kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!