Hol tudok olcsóbban Hipp bébiételt venni?
Figyelt kérdés
Corában vásároltam eddig, ott pl. 343 Ft. Tudtok ennél olcsóbbat? Tudtok esetleg még Bio bébiételt, ami nem cukros?2010. jan. 26. 16:06
1/11 anonim válasza:
Szerintem a dm-be és a rossmannba olcsóbb, főleg, ha van kedvezményes vásárlásra jogosító kuponod. Ragaszkodsz a Hipp-hez? Mert szerintem a kecskeméti kaják ugyanolyan jók, nem tartalmaznak cukrot és nagyságrenddel olcsóbbak.
2/11 anonim válasza:
DM-ben múlt héten 289-ért vettem a HIPP-eket.
Bio van még a Nestlé-nek is, babylove-os is...meg szerintem van még pár.
3/11 anonim válasza:
A Müllerben nagyon olcsók! Csak ott nincs az összes választék. De én ott veszem a tejpépet is. Hatszáz valamennyi, amít a Tescóban nyolcszáz valamennyi. Ráadásul van dupla csomag kilenszáz valamennyiért. Néha akció is van rá.
4/11 anonim válasza:
Most lesznek laárazások a DM-ben és a Rossmannban is.
6/11 anonim válasza:
Most akciós a rossmanban.
7/11 anonim válasza:
A múltkor valamelyik anyuka azt írta, hogy a Hipp & a Kecskeméti bébiételeket ugyanott gyártják; a Kecskeméti a DM-ben a múlt héten 199 Ft volt.
8/11 anonim válasza:
Az előző vagyok, amúgy nem tudom, a fenti igaz-e.
9/11 anonim válasza:
ha jól láttam az auchanban most akciós lesz a hipp is,meg a kecskeméti is!
10/11 anonim válasza:
18.59-es vagyok
közben már megtudtam nézni,hogy mennyik lesznek.
hipp:259 ft //160-190 gr
kecskeméti:169 ft /190 gr/
nestlé: junior menü: 299 ft /250 gr/
Amúgy én az Univertől vettem már bio bébidesszertet.
Üdv.,egy majdnem 6 hónapos kislány anyuja :)
ja..amúgy az univer kajákben szerintem nincs egyikben sem hozzáadott só,cukor..
vagy legalább is a kicsikében biztos nincs...
Én direkt azért veszem ezeket a manómnak.
De ha pl más fajtát veszek,akkor is megnézem,hogy van-e bennük ilyen dolgok.
Múlt héten vettem hamét,meg hipp-et,és azokban sem voltak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!