Miért van ennyi beteg elméjü ember? Gyermekbántalmazás
Én is néztem a tegnapi híreket. Hát a könnyem kijött.
Az ilyen embereket megkínoznám. Szenvedjenek csak. És kap egy kis enyhítést mert bevitte a kórházba??(ha jól halottam)
Undorító.
Nézzétek meg ezt a kérdést is, bár ez abortuszról szól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Mindegy, hogy igaz vagy pedig kamu a kérdés, de itt is egyből nekimentek, hogy mit foglalkozik más dolgával.
Sajnos olyan a mai társadalom, hogy az utcán egy haldokló mellett elmennek, mert nem akar bajt magának. De ez a hozzáállás mindenhol az utcán/boltban/üzletekben. Nagyon sajnálatos, nagyon szomorú és az egészben azok az ártatlan babák/gyerekek a legnagyobb vesztesek.
Én csak azt nem értem, hogy miért tart olyan hosszú ideig elvenni egy gyereket valakitől? Annyi de annyi család van, akik boldogan nevelnék. Szaporodni az állat is tud! Nagyon sajnálatos, hogy nincsenek valamilyen minimális követelményei a gyerekvállalásnak. Mondjuk bejelentett lakcím, minimum 18 éves kor vagy akármi. Még jobb lenne, ha lenne valamilyen pszichológia vizsgálat direkt erre kifejlesztve. Már az, hogy hajlandó elmenni arra a vizsgálatra, megmutatná tényleg anya akar-e lenni.
Egyébként én külföldön élek, a "fejlett nyugaton" ahol a társadalom "fejlettebb és érettebb" a gyerekvállalás terén is. Minden szépen le van szabályozva, a családoknak szó szerint milliókat kell fizetniük azért, hogy szülhessenek, bölcsibe mehessen a gyerekük stb. És ezen a rendszeren hatalmas lyukat találnak a "rászorult" aki simán ideballag a lakókocsijába és olyan segélyeket markol fel, mint az én fél fizetésem. Esküszöm, nyugat még hülyébb, mert ők aztán nem feltételezik, hogy a köldökcsonkra felírt alkoholt megissza az anyuka (konkrét példát mondtam).
Szomorú! Nem is tudok mást mondani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!