Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van ennyi beteg elméjü...

Miért van ennyi beteg elméjü ember? Gyermekbántalmazás

Figyelt kérdés
Olyan sok olyan esetről hallani a tv-ben, mikor csecsemőket, pici gyerekeket vernek meg, de brutálisan. Én nem értem, ezekben az emberekben nincs szeretet, nem szeretik a saját gyereküket, vagy szellemi fogyatékosok, vagy mi az oka, hogyan vetemedhetnek idáig? Nekem is van 2 gyerekem, tudom milyen mikor hónapokig nem alussza ki magát az ember, mert a gyerek sír, mikor mi baja van, tudom milyen a dackorszak, a kisebbik gyerekemnél éppen javában tart, jön a foga is, sokat sír, nyafog. Ha ölben van még olyankor is sokszor. De akármilyen hulla vagyok meg agyilag zombi már, eszembe nem jutna bántani azért mert sír. És rengeteg ilyen eset van. A híradósok is már úgy olvassák be, mintha azt mondaná éppen, hogy a krumpli ára feljebb megy 5 ft-tal. Az a sok védtelen ártatlan gyermek meg tehetetlen. Felháborító. Nem lehet ezek ellen tenni valamit? Tudom, ne nézzek híradót. De attól még nem oldódik meg a probléma, és a sok kicsi gyermek tovább szenved, míg én vigyorgok itthon fülig szájjal.
2014. okt. 31. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Felháborító minden ilyen eset! De úgy gondolom,h a társadalomnak is változnia kéne ahhoz,h csökkenjen a számuk. Nemrég feltett itt a gyakori-n egy anyuka egy kérdést,h mit csináljon, mert a panelban hallja,h a szomszéd férfi folyamatosan ordibál a kisbabával (pl. földhöz váglak és hasonlók). Erre - ha hiszitek, ha nem - az itt válaszolók 80%a (gondolom többségében anya) még jól le is teremtette a kérdezőt,h mit foglalkozik mással, törődjön csak a saját gyerekével. Amíg Magyarországon az átlag így gondolkodik, ne várjunk javulást :( Mert sajnos vannak ilyen agresszív, szívtelen "emberek", csak sztem nagyon nem mindegy,h a külvilág mikor és hogyan avatkozik be.
2014. okt. 31. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is néztem a tegnapi híreket. Hát a könnyem kijött.

Az ilyen embereket megkínoznám. Szenvedjenek csak. És kap egy kis enyhítést mert bevitte a kórházba??(ha jól halottam)

Undorító.

2014. okt. 31. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg ezt a kérdést is, bár ez abortuszról szól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Mindegy, hogy igaz vagy pedig kamu a kérdés, de itt is egyből nekimentek, hogy mit foglalkozik más dolgával.

Sajnos olyan a mai társadalom, hogy az utcán egy haldokló mellett elmennek, mert nem akar bajt magának. De ez a hozzáállás mindenhol az utcán/boltban/üzletekben. Nagyon sajnálatos, nagyon szomorú és az egészben azok az ártatlan babák/gyerekek a legnagyobb vesztesek.

Én csak azt nem értem, hogy miért tart olyan hosszú ideig elvenni egy gyereket valakitől? Annyi de annyi család van, akik boldogan nevelnék. Szaporodni az állat is tud! Nagyon sajnálatos, hogy nincsenek valamilyen minimális követelményei a gyerekvállalásnak. Mondjuk bejelentett lakcím, minimum 18 éves kor vagy akármi. Még jobb lenne, ha lenne valamilyen pszichológia vizsgálat direkt erre kifejlesztve. Már az, hogy hajlandó elmenni arra a vizsgálatra, megmutatná tényleg anya akar-e lenni.

Egyébként én külföldön élek, a "fejlett nyugaton" ahol a társadalom "fejlettebb és érettebb" a gyerekvállalás terén is. Minden szépen le van szabályozva, a családoknak szó szerint milliókat kell fizetniük azért, hogy szülhessenek, bölcsibe mehessen a gyerekük stb. És ezen a rendszeren hatalmas lyukat találnak a "rászorult" aki simán ideballag a lakókocsijába és olyan segélyeket markol fel, mint az én fél fizetésem. Esküszöm, nyugat még hülyébb, mert ők aztán nem feltételezik, hogy a köldökcsonkra felírt alkoholt megissza az anyuka (konkrét példát mondtam).

Szomorú! Nem is tudok mást mondani rá.

2014. okt. 31. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!